web analytics

1

EEN MAANDAG ALS ALLE MAANDAGEN

beginpaginatotaal

IMG_9234
Het is weer maandag en het is een maandag als alle maandagen… opstaan om 6:00 en dan de hele dag als een gek schrijven, schrijven en schrijven.

IMG_9238
Dat zeg ik; schrijven.

IMG_9243
Over vibrators… Dit is een vibrator die enorm stinkt, maar er staat op de verpakking wél dat-ie van siliconen gemaakt is en ik word hier gewoon niet goed van! Er moet nieuwe regelgeving komen, want vibrators horen niet te stinken (en geen enkele van mijn ‘echte’ siliconen vibrators stinkt)… TOESTAND… de review staat: HIER.

IMG_9252
As usual valt Bruce me de hele dag lastig.

IMG_9256
Dit is niet zo usual; de echtgenoot staat te koken!

IMG_9257
Spruitjesstamppot!

IMG_9258
En een rosbief uit de oven met portsaus! HMMMM!!!

IMG_9259
Dan dek ik de tafel wel (ik vond deze leuke placemats weer ergens in de kast)…

IMG_9261
’s Avonds hangen we, as usual, wat op de bank en kijken wat stomme televisie. Tussendoor heb ik trouwens wel de kast met schoenen uitgeruimd en meer dan de helft weggegooid… Goed bezig! Het wordt de hoogste tijd om m’n helweek voor te bereiden, want dat wordt een tv-loze week, zodat ik vaker kasten uit kan ruimen en nog meer onafgemaakte projecten af kan maken. En ja, ik weet dat elke dag, elke week, elke maand, een tv-loze zou kunnen zijn… Want, hé, er zit een knop op je tv.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sas schreef:

    leuk foto overzichtje om te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *