web analytics

2

REGEN, JADE-EI & HOMEMADE HAMBURGERS

middengelukt1

IMG_29
Ja Frank, fatsoeneer jezelf maar eens even nadat je de hele nacht op pad bent geweest buiten.

IMG_2919
Het is maandag, dus ik doe 2 wassen, ik schrijf, ik regel, ik mail en ik maak nog een dromenvanger. En dan is het gedaan met m’n maandagochtend-energie.

IMG_2923
Ik word ineens bloedchagrijnig. Wat een kutweer buiten. Ik kan wel janken.

IMG_2924
Of me onder zo’n rookworst-dekbed verstoppen. Het is zo donker buiten dat ik binnen het licht aan moet doen. Dit is toch geen zomer? Dit is toch niet de bedoeling van het leven?

IMG_2926
Dit is ook niet de bedoeling van het leven. Dit is de slaapkamer van dochter S.

IMG_2927
En dit haar bed. Foei!

IMG_2928
De slaapkamer van oppaspuber M. blijkt trouwens geen haar beter. Foei.

IMG_2933
Over tot de orde van de dag. Mijn vriendin M. komt voor wat zakelijke en spirituele dingen. Dit is een jade-ei Nien. Niet voor hondjes.

IMG_2935
Dit zijn allemaal spirituele dingetjes en die gaan uiteindelijk in die dozen die ik ga beschilderen. Ja, het is allemaal nogal vaag, maar we bespreken alles en alles komt goed. Vandaag zijn ook 30 nieuwe wijnkisten bezorgd, dus die kan ik na m’n vakantie naar Londen gaan beschilderen. Top-opdracht!

IMG_2938
Van vriendin M. krijg ik dit geweldige kaarsending met metalen origami-vogels. Koel!

IMG_2942
Vandaag zouden de pubermeiden koken, omdat ik dus een zakelijke afspraak had. Ze komen pas rond een uurtje of 17:00 van de bank af om wat te bladeren in een kookboek en zo rond 18:00 zijn ze aangekleed en klaar om naar de supermarkt te gaan om de ingrediënten voor hamburgers te halen. Ja, doei! De echtgenoot en ik springen snel in de auto om die boodschappen voor ze te halen, want anders krijgen we pas om 21:00 wat te eten. Voor de gein neem ik een pak broodmix mee in plaats van kant-en-klare hamburgerbroodjes. En we laten ze even een kwartier in de waan dat ze zelf ook die hamburgerbroodjes moeten bakken, haha! Uiteraard heb ik ook gewone broodjes meegenomen, want we willen dus graag voor 21:00 nog wat eten.

IMG_2943
Kijk! Ze kunnen het wel, het duurt alleen even.

IMG_2944
Pfffffff… wachten… wachten… wachten…

IMG_2949
TADA! Perfect gelukt hoor meiden! Heerlijk!

IMG_2974
Ik span nog even een dromenvangertje op.

IMG_2982
We kijken naar iets met 25 bizarre verslavingen…

IMG_2983
Ik eet liever een chipje dan een kattensnoepje. Binnenkort op dieet. Maar nee, echt!

Vorig jaar had ik een interview voor de Tielse tv!

Vorig jaar had ik een interview voor de Tielse tv!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Hahaha, goeie grapp’n met die broodmix!

  2. Margreeth Kelly schreef:

    Ik houd het niet bij en check het niet echt maar ik zou jaloers worden op wat jij schijnbaar allemaal voor lekkers kunt eten zonder tonnetje rond te worden. Wauw! Geniet er van. (Y)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *