web analytics

3

KIPNUGGETS, PUBERS & HONIG

middengelukt1

IMG_2989
Ja, ik sta hier wel heel stoer te poseren op deze dinsdagochtend, maar ik kreeg dit jurkje met moeite dicht…

IMG_2992
Kan Nina niks schelen. Of ik even met d’r wil gaan wandelen, alstublieft? Goed hoor hond, we doen een extra lange ronde, misschien dat ik meteen 5 kilo afval.

IMG_2993
Ik ben even langs de kringloop geweest en heb daar deze bloemenpers gescoord. Daarna meteen oppaspuber M. opgehaald en samen even wat boodschappen gehaald.

IMG_2995
En omdat je pubers wel bezig moet houden in de vakantie plan ik een Masterchef De Hulk 2015!

IMG_2997
Van tante G. krijgen we via m’n schoonmoeder 2 Oyster-kaarten opgestuurd die dochter S. en ik kunnen gebruiken in Londen. Lief!

IMG_2998
Nou, pubers hoeven helemaal niet vermaakt te worden, die vermaken zichzelf prima op de bank.

IMG_3004
De echtgenoot en ik hebben het plan opgevat om zelf kipnuggets te gaan maken. Of nou ja, eigenlijk had ik dat plan. Van hem hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld, want je kan toch ook gewoon een zak kipnuggets halen?

IMG_3006
Kipnuggets???

IMG_3009
Yep, van kippendijenfilet met cornflakes.

IMG_3010
ZALIG! En toch net ietsje beter dan kipnuggets uit een zak.

IMG_3016
Daarna word ik bedolven onder een portie Bruce-liefde. Waarschijnlijk omdat hij een stukje kipfilet heeft gekregen.

IMG_3027
We kijken naar een heel stom programma over homoseksuele mannen die wel getrouwd zijn. Dat kan blijkbaar. Volgens hun dan. Echt belachelijk. Ze hebben ook meetings met andere homoseksuele mannen, maar geen seks hoor, neeeeeeeeee, echt geen seks met een andere man, want dat mag niet van God. Kijken, kijken, kijken, maar niet aankomen. Zo sneu. Ondertussen nemen we allerlei kookboeken door en bedenken we wat gaan maken morgen voor tijdens de Masterchef De Hulk 2015 en vraag ik de pubermeiden om een boodschappenbriefje door te geven.

IMG_3029
Wanneer ik al in bed lig krijg ik van nichtje J. dit plaatje door-ge-appt. HAHAHAHA! Jaaaa, zo makkelijk kom je hier dus niet vanaf!

Vorig jaar deed ik de was...

Vorig jaar deed ik de was…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jelle schreef:

  ” over homoseksuele mannen die wel getrouwd zijn.” Nou ja, heel normaal toch? Maar je bedoelde waarschijnlijk “met een vrouw”? ;-)
  Heb daar ooit een Louis Theroux-achtige docu over gezien van een Brise docu-maakster, die ging mee naar kampen waar deze mannen bij elkaar komen om te laten zien dat je gewoon met mannen om kan gaan zonder sex te willen. 17-jarige jongens werden er heen gestuurd door hun ouders om weer ‘normaal te worden’, heel sneu.
  En ze interviewde hun vrouwen, die voelden zich de hemel te rijk, dat een man met gevoelens-voor-mannen (nee, ze noemen zich niet homo) voor hen kiest.
  Triest.

  • Luna schreef:

   Ja, ik bedoelde met een vrouw natuurlijk, haha! Uiteraard heel normaal dat mannen met mannen kunnen trouwen…
   En die andere documentaire heb ik ook gezien… SNEU!
   Deze documentaire ging eigenlijk over hetzelfde… het is trouwens geen documentaire, maar een serie, realiseer ik me nu… ik zal het eens opzoeken…

 2. Renske schreef:

  Jaaaaaa zie ik zomaar voor het slapen dat ik morgen bij m’n koffie heel wat happiness bij te lezen heb! Hoera! Dank daarvoor! Nu gauw slapen; dan is het eerder morgen :-P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *