web analytics

7

DE LACH, DE WAS & DE MIXED GRILL

beginpaginatotaal

IMG_3758
Begin de dag met de afwas, begin de dag met een geforceerde lach, want wie de afwas doet in de morgen, die is chagrijnig d’hele dag, jaaaaaaaaa, chagrijnig d’hele dag! Sort of… Uiteindelijk is het maar een kwartiertje werk, maar als degene die niet heeft gekookt dit nou ’s avonds doet, dan is iedereen de volgende ochtend blij! Ik heb ergens wat heropvoedkundige steken laten vallen bij mijn man.

IMG_3759
Ja, hallo, mag ik ook even naar de wc?

IMG_3761
Totale relaxatie.

IMG_3763
OMG! Dit is zo stom, ik heb er geen woorden voor. Het zijn fortune cookies, met ‘stoute’ boodschappen.

IMG_3764
Nou, heel stout. FLAUW!

IMG_3765
De rest van de dag ben ik bezig met het opnieuw opstarten van www.ploesiepoesie.nl. Althans, hier is vooral Irene van www.beyoutifuldesign.nl mee bezig. Omdat de site 2 jaar niet heeft gedraaid zitten er nogal wat dingen niet goed technisch gezien. Ik maak nieuwe afbeeldingen voor de site en ik schrijf een nieuwe, duidelijkere aanpak uit  (ik ga dus alleen nog maar look-a-likes maken). Irene probeert alles goed te zetten (iets met databases), maar dit lukt uiteindelijk niet. HUIL! Morgen weer verder (en ik kan nu alvast vermelden dat het gelukt is, dus deze week gaat de Ploesie-site nog online). HOERA!

IMG_3766
Ik had al niet zo’n tophumeur vandaag, maar als dan ook nog de echtgenoot besluit te gaan koken, daalt het helemaal tot een dieptepunt. Ik moet nu heel trots en blij in m’n handen staan te klappen omdat hij überhaupt heeft gekookt, maar come on een XXXL koekenpan met alleen maar vlees??????? Ik moet het zien als een mixed grill, zegt hij erbij. HAHAHA!

IMG_3768
“Je snapt toch wel dat ik even een boterham met mozzarella en tomaat voor mezelf maak hè?”, zeg ik. Dat snapte hij uiteindelijk wel.

IMG_3769
Ik heb vandaag ook nog een paar wasjes gedraaid en de wassen van de afgelopen 3 weken gestreken (uit chagrijnigheid). Dochter S. is inmiddels al 2,5 week bij ons, logeert vandaag bij vriendinnetje I., maar ik ben vandaag nergens vuile kleding van haar tegengekomen. En ja, als ik het niet tegenkom, dan kan ik het ook niet wassen. Haar hele kamer is volledig ontploft en haar schone en vieze kleding ligt dus door elkaar. Ik maak een screenshot als bewijs, want ze gaat over een paar dagen weer naar haar moeder en ik schaam me gewoon dat ze straks 3 weken bij ons is geweest en straks bij haar moeder met een grote tas met vuile was aankomt. Want stiefmoeders hebben als zo’n slechte naam, ja! Als ik dochter S. een ‘vieze stinkpuber’ noem, reageert ze met ‘geleerd van de beste’. HAHAHA. Ze bedoelt haar vader dus. Ach, pubers, gotta love them!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. ria schreef:

  Rot bui heb ik ook weleens ,waarom jij niet !!!

 2. Marjan schreef:

  Pubers zijn zooooooooooo leuk….. echt hoor… ik kan er iedereen een paar aanraden….. (ze mogen de mijne wel lenen een paar dagen…..)
  Ik ga hier ook maar eens wat nuttigs doen… stofzuigen of zo…. die eeuwige hondeharen die overal ronddwarrelen…..zucht…

 3. Ellen schreef:

  Kum goed, ze zijn zo gezellig saampjes. Gewoon jammer dat ze straks naar jullie gaan.

  Morgen op tijd hier voor de krant rondbrengen. Vergeet ze niet uit bed te plukken!!!

 4. Else schreef:

  Afwassen is ook mijn hobby niet, maar ik heb het getroffen met mijn hubby (of niet), zijn regel is na het eten wordt er meteen afgewassen. Radiootje aan, beetje swingen tijdens de afwas, hij wast, ik droog en ruim op. Dus hier staat er hooguit 3 keer per ’s ochtends afwas op mijn recht ;-)

 5. Mirjam schreef:

  Hahaha! Dat van die was is heel herkenbaar! Hier ook stiefpuberkinderen die op donderdag hun halve kledingkast in de wasmand duwen en dan vrijdag voor ze naar hun moeder gaan vragen waarom dat nog niet gewassen is ;-) Gelukkig worden zowel moeder als ik er niet warm of koud van. Ik was gewoon wanneer het mij uitkomt en als ze te laat zijn hebben ze pech. Of hun moeder heeft pech :P

 6. Rob schreef:

  Geweldig, en ik kan me helemaal vinden in de kookkunst van je hubbie.
  Een bak vol met mixed grill Yeah echt iets voor mij :)

  Uitnodiging staat nog steeds :-) we horen het wel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *