web analytics

2

PLOG VRIJDAG 17 FEBRUARI 2017


De puber heeft een leuke kijktip, zo in de ochtend; Spring Break with Grandad! OMG! Een briljant concept, ware het niet dat het waarschijnlijk grotendeels geënsceneerd is! Afgestudeerden gaan hardcore  feesten en nemen hun opa of oma mee.


YOLO! We kunnen niet alles kijken, maar dit lijkt me een perfect programma om volgende week samen te zien. Heel opvoedkundig verantwoord natuurlijk, want… je neemt je opa of oma toch echt niet mee op vakantie! Leermomentje!


Als je dacht dat ik me beter voelde vandaag, dan had je het mis, want ik ben nog steeds niet tiptop.


Understatement. Maar ja, ik moest toch boodschappen doen.


En omdat ik niet zinloos op de bank kan liggen, ook al voel ik me kut, ga ik maar wat Dream Cards snijden.


Zo gaat het uiteindelijk worden. Heel trots. Pokkewerk, maar ik wilde het PERFECT.


Bruce voelt zich verlaten en ligt in z’n eentje op m’n kantoorstoel.


Nina is ook niet zo lekker.


De Luna-fluisteraar komt een weekendje voor Dr. Bernard spelen, maar ik ben een hele slechte zieke, want ik laat me slecht verzorgen door een ander. Altijd al zo geweest. Maar ik ben bereid om te leren. Gelukkig had ik nog een bak linzensoep in de diepvries en die heb ik enigszins binnen kunnen houden. Daarna ging ik een kutnacht in. Met koorts. ZEILIG!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. BiteMe schreef:

    Het heerst ook wel enorm en het is een rot virus. Hier zijn we er net allemaal vanaf. Veel beterschap en laat je gewoon lekker vertroetelen, mag best! ?

  2. Ingrid schreef:

    Zielig. Nina is solidair. Wat een foto weer. Geweldig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *