web analytics

1

PLOG ZATERDAG 18 FEBRUARI 2017


Oh God! Ik kan zo slecht ziek zijn en ziek doen en gewoon RUSTIG AAN doen. Ik kan het niet. Ik zou het wel moeten, maar ja. Na een lekkere koortsige nacht wil ik toch dingen doen. Dus toch even langs de kringloop voor wat boeken voor de lijst van de oppaspuber. Hopelijk zit er eentje tussen die ze misschien enigszins wel leuk vindt. Anders zijn ze allemaal voor mij. Ik heb veel boeken weggegooid de afgelopen jaren, maar op de een of andere manier wil ik ze toch nog wel een keertje lezen. Ach, bij de kringloop zijn ze niet duur. Ook kocht ik nog wat spirituele seksboeken (de kringloop staat er vol mee).


Jesus, Nina, wat ben jij toch een slettebak. Moet je die kop zien!! Voldaan!


Ja, ik zou ook heel voldaan kijken als ik de hele tijd zo gekriebeld werd.


Ik maak wat smoothies voor m’n ouders (want het is niet de bedoeling dat die ook ziek worden natuurlijk) (maar die hebben de griepprik gehad).


En dan doen M. en ik een wandeling door Tiel en dat was achteraf gezien eigenlijk teveel van het goede, lichamelijk gezien, maar ja, dan had ik deze sneeuwklokjes niet gezien.


Hoe ontzettend gaaf is dit? Nou ja, gaaf, gaaf, lekker! Niet dat ik er iets mee doe, want ik ga een bloemkoolsoepje maken en ondertussen stofzuigt M. het hele huis. Ik moet leren dat iemand anders heus ook wel dingen voor mij wil doen. Zomaar. Zonder er iets voor terug te verwachten.


Nou ja, hij krijgt een bloemkoolsoepje dus.


En later op de avond een witlofschotel.


Met aardappeltjes uit de oven.


En daarna nog eventjes uitbuiken op de bank en weer naar bed. Om weer een koortsige nacht in te gaan. Maar ik MOETMOETMOET morgen naar de Ij-hallen. Of moeten, willen. Ook al voel ik me kut. Ik wil het. Dus ik ga gewoon.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Pamels schreef:

    3 van de boeken staan ook in mijn boekenkast te pronken….bijna al mijn boeken zijn van de kringloop, loving it!!! Gemiddeld een euro per stuk en ze zijn me heilig!

    Beterschapjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *