web analytics

4

PLOG ZONDAG 19 FEBRUARI 2017


Na wederom een koortsige nacht en nadat ik meerdere keren te horen heb gekregen van M. dat het gewoon echt niet verstandig zou zijn dat ik nu naar Amsterdam zou gaan, ga ik toch naar Amsterdam.


M. staat erop dat hij me brengt me de auto, al had ik ook prima met de trein gekund.


M. zet me af bij de Ij-hallen bij deze prachtige neonletters. Wil! Ik! In! De! Tuin! Dankjewel lieve M.!

#sexy #ndsm #taxi

Een bericht dat is gedeeld door @loewedown op


Bij Plllek ontmoet ik vriendinnetje Y. en daar doen we even een kop thee en een broodje en praten we bij. Daarna; op naar de Ij-hallen om te shoppen.


Hier is het al middag en zit ik met Y. aan een wijntje. Onze eerste ronde Ij-hallen zit erop en ik heb waanzinnig goed gescoord! Ik had de mazzel dat M. nog in de buurt was (hij had koffie gedronken bij een vriend), want M. stelde voor om m’n trolley even leeg te komen halen (er paste ook echt niks meer bij). Dus; ik kon aan ronde 2 beginnen met een lege trolley. HOE FIJN!


Kaasplankje erbij!


En hier zijn we ook alweer klaar met ronde 2! Heel erg goed gescoord, want weer bijna een trolley vol. Ik had dit wijntje niet moeten doen, zo achteraf gezien, maar ja, YOLO.


Dat zeg ik; YOLO!


Het gaat nog wel enigszins goed, zo hier op het toilet bij het Hilton, maar ik ben wel blij dat ik word opgehaald.


Door m’n lieve vriendinnetje Anoeschka! Die komt de komende dagen bij mij werken. Niet voor mij natuurlijk, maar bij mij. Gezelligheid!


Van Amsterdam naar Tiel praten we bij.


En het was de bedoeling dat we zouden gaan kaas-fonduen, maar ik kan de fonduepan niet vinden en ik stort volledig in eigenlijk. Dan maar sushi bestellen. Er zijn ergere dingen. Ik heb griep. En dat moet ik accepteren. Maar… als ik vandaag niet naar de Ij-hallen was gegaan, dan had ik niet voor 50 euro een bijna compleet nieuwe garderobe gescoord! En dat was, gezien mijn 15 kilo verlies, toch echt wel nodig! Misschien, als ik me wat beter voel, dan doe ik morgen wel een shoplog, want shoploggen schijnt het helemaal te zijn tegenwoordig. Ik ga voor deze zondag vroeg naar bed en heb weer een koortsige nacht. HUIL! Maar ik leef nog. Dat dan weer wel.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joop schreef:

  Loewedown!

 2. Ingrid schreef:

  Fantastisch hoe je jezelf hebt kunnen opladen ondanks je zieke lijf.
  Mooie dag geweest en goed gescoord dus.

 3. Marjan schreef:

  Morgen huilen we ergens anders om…. :-)

 4. Ri schreef:

  Ja, shoplog! Aangezien jij een geweldig leuke style hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *