web analytics

1

PLOG DONDERDAG 29 DECEMBER 2016


Everybody happy??? YES! Goed geslapen? YES! Mooi, dan even ontbijten en dan gaan we op pad!


Kind, heb je het koud ofzo? YES! OMG! Wat is het koud buiten! Waterkoud.


Ik lees dit boek in de trein.


En het is een klein wonder, maar ook de puber leest een boek in de trein. Het boek van Anna Nooshin.


En hier zijn we al weer op de plek van bestemming. De allergrootste Primark van Nederland! Onlangs geopend op de Kalverstraat in Amsterdam en het is DRUK. Echt heel erg druk. Er zijn zeg maar meer mensen op het idee gekomen om vandaag naar de Primark te gaan en alle toeristen hebben zich ook in en om de Primark verzameld. Maar… wij zijn bikkels op een missie!


Ik moest nieuwe bh’s, want ik ben ook 2 cupmaten en 1 breedtemaat geslonken, dus ik paste niks meer. En verder mocht M. natuurlijk nog wat leuke dingen uitzoeken, ik moest nieuwe maillots, nieuwe sokken, paar jurkjes, paar T-shirtjes. Ik pas dus echt niets meer van mijn oude kleding. Dat is heel erg fijn, maar ik baal er ook wel van dat al m’n mooie, vintage jurkjes dus niet meer passen. Ik zou ze kunnen innemen, maar dat is ook weer zo’n gedoe. En… misschien weeg ik volgend jaar weer gewoon 83, maar dat is dus niet, ik herhaal NIET, de bedoeling.


We hebben zoveel gekocht bij de Primark dat we onze tassen even in een kluisjes op het CS gaan stoppen. Kijk deze spreeuw eens even heerlijk op de fietsen zitten alsof er niets aan de hand is.


We doen even een pastaatje bij Julia’s en gaan daarna weer snel verder met onze shopping spree!


Want het is SALE bij Lush!!!! En ik baaaaaaaaaal nu zo achteraf natuurlijk enorm dat ik niet NOG meer heb gekocht (ik heb meer dan het lijstje op deze foto, maar toch).


En hier zijn we alweer klaar met shoppen. We hebben bijna 7 uur non-stop geshopt en gelopen en geslenterd en dat allemaal zonder piepen of klagen! HET WAS TOP! Maar nu ben ik moe.


We doen onze jaarlijkse ‘kerstfoto’…


En dan weer met de trein terug naar Tiel. Hier laat ze even haar beste cadeau zien.


En hier zijn we alweer thuis en leggen we al onze aankopen uit op de tafel. Het is nogal, eh, VEEL! Maar… ik ben vet gesponsord door m’n ouders, die vonden dat ik wel iets leuks voor mezelf verdiende. Vond ik zelf ook wel. Ik kan trouwens niet uitleggen hoe ontzettend fijn het was om te shoppen en gewoon ALLES te passen wat ik leuk vond. Ik heb blijkbaar momenteel een ideale confectiemaat. Everything fits like a glove! IK HOU HIER HEEL VEEL VAN.


14 nieuwe lingeriesetjes. Dan hoef ik dus maar 1 keer per 13 dagen te wassen, maar ik ben dus weer volledig bij met de was!


Een greep uit de cadeautjes voor de oppaspuber! Die is ook heel blij en gelukkig nu. Net als ik.


We zijn ook vooral heel erg moe.


Dit is dus BY FAR mijn beste aankoop! Een Bambi-bomberjack voor maar 5 euro!


Dit vind ik M.’s leukste aankoop. De lippen zijn van een soort badstof. Heel kek.


Maar… wat doe ik aan? M’n nieuwe pyjama natuurlijk.


HAHAHA! Ja, dit was ook een aankoop waar ik niet zonder kon; elastiekjes voor het komende jaar. Vorig jaar kocht ik er 150? 200? Allemaal weer kwijt. Verdwenen! Benieuwd hoelang ik met deze stapel doe.


Nina is vandaag uitgelaten door m’n ouders en heeft ook een topdag gehad, maar is nu net zo moe als ik en gaat alvast in bed liggen. Gelijk heeft ze.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Geweldig die tafel vol met aankopen. Wat zullen jullie hebben moeten slepen en moe zijn geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *