web analytics

2

UPDATES, FOLDERS & EEN TIJGERSLAK

beginpaginatotaal

IMG_8864
Het is weer maandag… Bruce is blij en ligt de hele dag als een sticker tegen mij, m’n toetsenbord of m’n muis aan.

IMG_8865
Ik ben niet zo blij, want ik geef m’n computer een update (die ik al veel eerder had moeten doen waarschijnlijk), maar nu kan ik geen filmpjes meer afspelen. Ik ben de hele ochtend bezig om dit te fixen, maar het lukt dus écht niet.

IMG_8866
Gelukkig krijg ik een gezellig plaatje doorgestuurd.

IMG_8867
Maar ik blijf deze foutmeldingen krijgen. HUIL!

IMG_8871
Als ik Nina uitlaat kom ik deze naaktslak tegen, al is het geen naaktslak, maar een tijgerslak (kwam ik later achter). COOL!

IMG_8874
De rest van de dag ben ik aan het schrijven, schrijven, schrijven en ik ben blij als de echtgenoot thuis komt. Kunnen we samen mooi de LIDL-folder doornemen. Het zijn Hollandsche weken en deze zuurkoolkroketten zijn toch wel een hoogtepuntje uit de folder.

IMG_8875
Als krijg ik ook heel warme gevoelens bij ‘stroopwafelcrème’.

IMG_8876
Nina had zo’n dag.

IMG_8877
We kijken wat stomme kookprogramma’s, wat afleveringen van House en Hollands Next Top Model.

IMG_8883
Ik heb me op Jamaica eigenlijk niet laten verleiden tot de aankoop van typisch Jamaicaanse spiegeltjes en kraaltje die je nooit meer uit de kast haalt, maar op deze ketting was ik ZO verliefd dat ik ‘m niet kon weerstaan. Ik kocht ‘m overigens bij een vrouwtje van 76 die een kraampje langs de weg had. Op de laatste dag van onze vakantie zij we al onze ‘oude’ kleren bij haar zijn gaan brengen, zodat zij die weer kon doorverkopen of weggeven aan mensen uit haar dorp. Ik had een aantal jurkjes meegenomen die ik uiteindelijk toch écht nooit zal gaan dragen en J. had erg veel kleding bij zich die te groot voor ‘m was geworden. Het vrouwtje van 76 was hier er erg blij mee en daarom kreeg ik deze ketting voor een very, very special price.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Martine schreef:

    Ik dacht meer aan de kaaskroontjes…

  2. ria schreef:

    Iets goed gedaan ,en leuke keting terug !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *