web analytics

1

ZIEK OP NIEUWJAARSDAG 2016

middengelukt2016

IMG_9684
OMG… wat voel ik me slecht! Gisteren had ik nog beloofd aan m’n ouders om dan maar een nieuwjaarsborreltje te doen, maar ik voel me echt met het uur, minuut, seconde slechter worden. Al 2 dagen kut geslapen, zwak, ziek, misselijk, pijn in m’n buik, kotsen, koorts, algehele aftakeling. We klaverjassen 1 boompje, maar dan ga ik toch echt op de bank.

IMG_9686
Onder een dekentje met Nina ernaast.

IMG_9687
Bruce komt erbij liggen, maar alles is me teveel.

IMG_9689
Kruik erbij. Ik heb het gevoel dat ik me nooit meer beter ga voelen. Overal pijn. BAH! Ik kan hier niet tegen. Ziek zijn is niks voor mij. Liggen. Niks kunnen.

 

Vorig jaar voelde ik me stukken beter...

Vorig jaar voelde ik me stukken beter…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Margreeth Kelly schreef:

    Jeujj! 1 januari en je plogt nog!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *