web analytics

8

EEN NIEUWJAARSWANDELING, CUPCAKES & EEN PLANNING

middengelukt1

IMG_2558
Vergeet de nieuwjaarsduik, wij gaan met Nina voor de nieuwjaarswandeling!

IMG_2560
Woeho!!!

IMG_2563
Ik ben helemaal fris en fruitig en klaar voor het nieuwe jaar! Heerlijk uitgeslapen ook, ik wist niet dat ik het kon!

IMG_2565
En dan… is er koffie!

IMG_2566
En ik ben de hele ochtend en begin van de middag bezig om een nieuw middending te maken voor deze site, want… een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuw middending! Ergens twijfel ik nog of ik na 13 januari door moet gaan met ploggen. Het kost best wat tijd en die tijd kan ik ook besteden aan andere dingen. Maar… het is ook weer leuk om een écht tijdsdocument te hebben. In woord en beeld. Maar ja, ik wil ook graag meer schrijven (en dan niet alleen maar over seks, want dat gaat op den duur ook vervelen). Maar goed; m’n nieuwe middending is af. Het is trouwens niet degene geworden als op deze foto, want groen paste toch niet zo goed bij de rest van de vormgeving.

IMG_2573
Sid komt z’n nieuwjaarsknuffels halen.

IMG_2575
En ik hou me bezig met m’n goede voornemen.

IMG_2576
Waarover later meer (in een blogje). Het heeft iets met cupcakes te maken.

IMG_2579
’s Avonds hoef ik niet te koken, want… er lag nog een overheerlijke zak erwtensoep van schoonpa J. in de diepvries.

IMG_2581
Ook een goed voornemen; plannen wat we de hele week eten. Zo komt de diepvries misschien dan écht een keertje leeg.

IMG_2582
En… deze gebruikte ik al maanden! Ik plan alvast wat items voor www.climaximaal.nl. Ik heb zin om aan het werk te gaan! Schrijven! Schrijven! Schrijven! En ik ben me NOG meer aan het verdiepen in SEO en ik zit er helemaal in! Ik begin het nog net niet leuk te vinden, maar ik ga er wel m’n best voor doen dat www.climaximaal.nl beter gevonden gaat worden door Google.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ivonne schreef:

  Happy Newyear Chantal!

  Strak plan van je om al voor een week te gaan inplannen wat je gaat eten!
  Ik plan nu al een paar jaar lang Iedere twee weken wat we gaan eten, dit doe ik omdat ik: a) Een hekel aan boodschappen doen heb en dus maar 1 x in de 14 dagen de grotere boodschappen hoef te halen met manlief.
  b) Een hekel aan heb om iedere dag na te moeten denken wat we eens moeten gaan eten.
  c) Het ook enorm aan kosten scheelt als we niet zo vaak boodschappen halen want op = op! En niet iedere week teveel extra dingen mee kan nemen omdat die zo lekker eruit zien haha!
  Iedere 14 dagen wanneer ik weer na moet gaan denken wat we de komende 14 dagen gaan eten loop ik eerst naar de vriezer en schrijf ik alles op wat er nog in ligt en aan de hand daarvan stel ik weer wat maaltijden samen wat vaak ook weer iets scheelt aan boodschappen.
  En we eten lekker gevarieerd, in die 14 dagen komt zelden twee dagen het zelfde op tafel te staan.

  • Luna schreef:

   Ja, dit wordt zo ongeveer ook mijn plan… maar dan per week… ik vind boodschappen doen namelijk wel heel erg leuk, maar ik neem ook altijd veel te veel mee en vooral veel te veel lekkere dingen… daarom al elke vrijdag met m’n ouders naar de LIDL… J. mag niet mee, want dan is het helemaal feest… We gaan heel veel geld over houden!

 2. Jan Folkersma schreef:

  Goed voornemen! Heel veel cupcakes eten en daarna je jurkjes op marktplaats zetten?
  Niet stoppen met ploggen please! Het is veels te gezellig. We kunnen niet zonder Nina,
  Bruce, Sid, je ouders, je steeds mooier wordende dochters en af en toe J. ertussendoor
  nemen we wel op de koop toe.

  • Luna schreef:

   Nee, ik ga wel door hoor! Maar ik wil ook weer gaan bloggen… schrijven… dus niet alleen maar over seks op Climaximaal, maar ook over, eh, HET LEVEN! Hahaha!

 3. marianne schreef:

  Neee gewoon doorgaan met ploggen hoor. Al vanaf je eerste blog lees ik mee. Het 2e ding wat ik doe als ik opsta na een peuk is jou lezen. Ik ben al van de leg af als jij op vakantie bent. Mijn hele dagstructuur zou instorten.
  Dus blijf lekker ploggen :-D

 4. patchwork schreef:

  Je schrijfsels waren toch ook een tijdsdocument? Ik las ze altijd graag. Plogs zijn veel vluchtiger vind ik. Misschien 50/50 dan?

  • Luna schreef:

   Ja, ik mis het bloggen, het gewone schrijven… ploggen is ook leuk, anders, maar ook leuk… maar het schaven aan een tekst mis ik… en in een tekst kan ik ook wat serieuzer zijn… ploggen is meer fun :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *