web analytics

1

CESAR MILAN, EGELS & SEO

middengelukt1

IMG_2584
Ik weet al een week niet wat voor dag het is. Het is in ieder geval de hoogste tijd voor weer meer ritme, regelmaat en rust! Maar het is dus vrijdag en na het ontbijt kijken J. met Nina naar een aflevering van Cesar Milan. Kan ze nog wat van leren.

IMG_2585
Dus Nina, geen andere honden meer aanvallen!

IMG_2586
Ik ben de rest van de dag bezig met het optimaliseren van www.climaximaal.nl. Maar er blijkt iets niet helemaal goed te staan, iets met <h2> en <h1> en <h3> en daarvoor heb ik toch echt de WordPress-kwaliteiten van Irene van www.mightymusings.nl even nodig. Ze fixt het voor me, zodat ik met hernieuwde energie alle postings die ik ooit schreef kan gaan aanpassen. Een ongelooflijk tyfuswerk, maar het moet gebeuren.

IMG_2587
We eten een bloemkoolschotel uit de oven.

IMG_2588
En ik vind ‘m dikke prima, maar J. vindt het vies. Hij heeft nog nooit iets vies gevonden wat ik maak (en ik heb deze ovenschotel al vaker gemaakt), dus ik denk dat z’n smaak aan het veranderen is. Lekker dan.

IMG_2590
Ik plak een gezellige egel op een keukenkastje.

IMG_2591
En op de koelkastdeur.


Ik neem nog even een filmpje op waarin ik de inhoud van de PABO verrassingsbox bespreek. En daarna, om 0:00 pas naar bed, want ik word een SEO-verslaafde en blijf maar bezig met het aanpassen van teksten en linkjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. bas schreef:

    geen nieuwe plogjes meer? Ga je toch wel weer bloggen? Ik lees je nu al jaaaaaren en mis je stukjes wel hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *