web analytics

5

EEN BEETJE VAN JE SELFIE, EEN BEETJE VAN MAGGI

Hebben jullie m’n filmpje voor Maggi Braadstomen al gezien? Koel hè? Een paar weken geleden kwam Loran von Liebenstein (een man met een hele mooie naam en ook een heel leuk hoofd) (dochter S. was ook nogal van ‘m gecharmeerd) (hij mag best m’n schoonzoon worden) bij me langs om samen een PloesiePoesie te maken en ondertussen een Maggi braadstomen gerecht in de oven te zetten. Het werd Thaise kip!

braadstomen

Ik mocht onlangs al 2 Maggi Moestuintjes weggeven van Maggi, maar dat was nog niet alles! Want… namens Maggi mag ik ook nog eens een Maggi Braadstomen-pakket weggeven, met daarin dus diverse Maggizakjes (er zijn namelijk verschillende Braadstoom-smaken te markt) (maar er zitten ook nog lekkere andere Maggi-dingen in voor jou en voor je hond of kat). Hartstikke leuk natuurlijk, maar veel leuker is het prijzenpakket dat ik daaraan toevoeg (sorry Maggi)! Ik maak een look-a-like PloesiePoesie van jouw kat of poes (of van die van jouw buurvrouw, wat jij wil)! Helemaal gratis! Ik doe er ook nog een paar doosjes poezenmagneetjes, spiegeltjes, buttons en poezenspeeltjes met catnip bij! WOW!

Hoe je meedoet met deze ‘een beetje van je selfie, en een beetje van Maggi win-actie? Heel simpel! Plaats een selfie (met Maggi-braadstomen) met de hashtag #braadstomenmetluna op Instagram en over 2 weken maak ik de winnaar bekend! Enne… ik ben het enige jurylid, dus selfies met katten altijd +1!

De winnaar van de Maggi-actie is… Linda Cuypers! Ik heb haar inmiddels gemaild en foto’s van haar poes of kater komen er snel aan! Uiteraard zie je de vorderingen van haar PloesiePoesie in m’n plog!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Gerda schreef:

  OMG. Jannes!!!!!! We moeten een selfie maken. Gelukkig hebben wel nog 2 weken de tijd. ?

 2. linda schreef:

  OMG een ploesiepoesie die wil ik!
  maaaaaar ik heb geen selfie talent….
  maaaaar ik ga het uiteraard toch proberen!

 3. linda schreef:

  OMG! ik heb geen instragram, wat nu???!!!

 4. Renske schreef:

  Ohhhhhh ik wil het!! Ik zal onze vachten gauw borstelen!

 5. Corine Hartings schreef:

  Mag ik je poes lenen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *