web analytics

3

RIJN, WIJN & VILLA COPERA

beginpaginatotaal

IMG_3609
Ja, ik zie er een stuk zelfverzekerder uit als ik m’n haar net heb geverfd. Het is 6:09 en het gaat een hele leuke dag worden! Ik ben er klaar voor.

IMG_3621
Ik heb via de post een pakketje gekregen met daarin een doosje oogschaduw. Heel mooi. Het pakketje stond op mijn naam, maar de factuur niet en de naam op de factuur ken ik ook niet. Ik snap er niks van. Nina ook niet.

IMG_3633
We maken oppasmeisje M. wakker! Begin de dag met een lekkere lebber van Nina; 100.000 punten.

IMG_3638
Ik stuur even een kaartje naar mijn schoonvaders om ze te bedanken voor iets wat vanavond nog moet gaan gebeuren. Ja, ik ben zeer punctueel! Bij de Albert Heijn waren de MONA-toetjes deze week 1 euro en daarmee kon je dan gratis een kaart versturen, inclusief postzegel bij www.greetz.nl. Heel goede actie.

IMG_3641
Mijn ontbijt; restje van gisteren. Thaise vis met rijst dus. Hmmmmm…

IMG_3653
Ik doe de afwas, geef Nina te eten en breng oppasmeisje M. naar school! Door de mist. Doei! Goed weekend! Lief zijn voor je moeder en voor de juf!

IMG_3656
Ik heb gisteren zo’n laserlampje gekocht voor de katten, zodat ze een beetje aan hun sixpack kunnen werken. Nina is totaal niet onder de indruk van het laserlampje en dat terwijl je er nog wel 5 verschillende figuurtje mee kan maken. Op haar kop projecteer ik een smiley, maar ze kan er dus niet om lachen. Ik wel. HAHAHA!

IMG_3663
De katjesboom staat in bloei. Mooi! Snel die gele dingetjes eraf, dan kan ik m’n paastak gaan maken.

IMG_3668
Bruce en ik schrijven nog wat.

IMG_3673
Daarna pak ik de tassen in voor de verkering en mij. Want…

IMG_3686
We gaan een nachtje weg! Uit eten en in een hotel en superromantisch! Nina mag een nachtje bij m’n ouders logeren en vindt dat ook superromantisch. Nina droomt al weken van samen met Piet op de bank loungen.

IMG_3689
Eerst een lekker botje, want het blijft natuurlijk heel spannend om voor het eerst bij Piet te logeren.

IMG_3695
M’n moeder is bezig met een EXTREEM GEWELDIGE MOOIE SJAAL voor mij! Ik vond het patroon in een seventies haakboek en hij wordt heel gaaf! Met zwart en rood en roze! Goed bezig mamma!

IMG_3702
Wanneer de verkering en ik al een tijdje in de auto zitten richting ons hotel en het restaurant waar we gaan eten vertelt hij me dat we ook nog even langs de IKEA gaan om dat tuin-ding wat ik zo graag wil te gaan halen. NO SHIT! Uit zichzelf naar de IKEA om mij een plezier te doen? Nou, dan moet hij wel heel veel van me houden! Uiteindelijk hebben ze het tuin-ding wat ik wilde niet, maar ik koop wel 3 kleine kasjes, zodat ik m’n groenten en kruiden kan gaan verbouwen! SCORE! Ik heb echt zin in de zomer!

IMG_3699
Honden die wachten; ik hou er zo van! Deze hond bleef even in de auto wachten terwijl z’n baasjes een nieuwe BILLY-kast uitzochten bij de IKEA.

IMG_3704
En we gaan ook nog naar een kringloop in Zevenaar! Dit is een TOP-kringloop! Ik koop een vintage jurk en 2 borden.

IMG_3707
En ook nog naar een kringloop in Lobith! Dit is misschien wel de leukste kringloopwinkel die ik ooit zag. Ik koop hier een leren tasje, 2 pluchen konijnen en een kitsch ding voor aan de muur.

IMG_3708
Deze Maria-beeldjes kocht ik niet, maar vond ik wel heel mooi.

IMG_3716
We zijn inmiddels aangekomen in het plaatsje Tolkamer. Hier zie ik gelukkig nog m’n aankleed-beest van de dag bij de opticien van het dorp.

IMG_3718
In Tolkamer hangt er nog een condoomautomaat aan de muur! Old Skool! YEAH!

IMG_3727
De verkering en ik hebben net ingecheckt in ons hotel www.bytoine.nl en doen even een rondje in Tolkamer. Hier is geen reet te beleven, maar we krijgen wel een heel erg groot glas witte wijn en hebben uitzicht op de Rijn.

IMG_3730
Hahaha! We gaan naar de hotelkamer terug om ons om te kleden. De verkering maakt meteen van de gelegenheid gebruik om even te gaan liggen. Okay, ik geef toe; ik ging ernaast liggen en we hebben even een kleine 1,5 uur onze ogen dicht gedaan en heerlijk geslapen.

IMG_3734
Ik doe er even een laagje make-up op.

output_z35O2Y
En trek een gezellige jurk aan. De verkering doet hier een fotobommetje!

IMG_3744
Hier sliepen we dus, maar we lopen richting Villa Copera! We hebben van mijn schoonvaders (dus de vader van J. en de man van de vader van J.) een 7-gangen-diner cadeau gekregen. We hebben er ZOVEEL zin in!

IMG_3748
Prachtig uitzicht.

IMG_3753
Wanneer we bij Villa Copera aankomen wordt ons een nogal achteraf tafeltje aangewezen. Mij maakt het niet heel veel uit, maar ik zou, als ik zou mogen kiezen, wel liever boven zitten, met uitzicht op de Rijn. Maar ik ben niet zo daadkrachtig en vind het wel best. De verkering niet. Die vraagt aan onze kelner of we misschien boven kunnen zitten. En er blijkt nog 1 tafeltje te zijn. ZO FIJN! Het restaurant boven heeft niet alleen een beter uitzicht, maar hier zie je ook de koks aan het werk!

IMG_3757
Alle gangen zijn FANTASTISCH!! De foto’s van alle gerechten zijn dan weer niet zo gelukt, want te donker en ik wil niet gaan flitsen, maar dit is gang 1; een dingetje met zalm en ingelegde komkommer en een kwarteleitje en haringkuit en zure room en ik lieg niet als ik zeg dat ik tranen in m’n ogen krijg als ik dit gerecht proef. Het is superlekker, maar ik vind het sowieso heerlijk om culinair zo verwend te worden en zelf niet te hoeven koken! Je proeft de aandacht in alle 7 de gangen. Aandacht = liefde.

IMG_3764
We hebben ook een wijnarrangement. Cheers babe.

IMG_3775
Dat betekent dat we 7 verschillende wijnen drinken, plus dus die ene op het terras, en de kelners blijven ook tussendoor nog bijschenken en we hebben ook al een apperitief gehad, dus eh, eh, eh, nou ja, een wijntje of 15 sluit ik niet uit.

IMG_3791
Oh, en dit is een glaasje port.

IMG_3802
En dit is de laatste wijn, een zoete dessertwijn, met de laatste gang. Ik heb in jaren niet zo genoten (culinair gezien dan) en de verkering en ik strompelen terug naar ons hotel en we besluiten om dit samen veel vaker te doen, want het is zo gezellig en zo lekker en oh, wat houden we toch van elkaar en oh, wat zit ons haar toch goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Annelies schreef:

  Hallo Luna (Chantall),

  Het make up doosje heb je van mij! Omdat ik altijd alles van je lees en het altijd erg leuk vind wou ik je gratis een glitternagellakje opsturen vanwege je verprutste nagellak met het tuinieren. Ik heb een make up website en had alvast een Dymo etiketje uitgeprint met je adres erop maar dit etiketje op het verkeerde pakje geplakt. Nu heeft er dus een klant geen make up paletje maar dat stuur ik nog na. Natuurlijk mag je het paletje houden, veel plezier er nog van. Je bent zon open en positief mens dat ik je gewoon iets wou opsturen. Geen glitternagellakje dus maar een make up paletje is het geworden. Haha.

  groetjes
  Annelies

  Dazzlecosmetics.nl

 2. Maurice schreef:

  Wat wel leuk is. Sinds jullie getrouwd zijn, vindt J. het minder erg om in beeld te zijn..
  Of heb ik het verkeerd?

 1. 23 maart 2015

  […] met z’n tweetjes iets romantisch doen! We waren hier een jaar geleden ook (om precies te zijn 14 maart 2014) en ik heb een liedje van Rob de Nijs in m’n hoofd (Rose Hotel), maar ik kan het niet vinden […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *