web analytics

3

SLIPPERS, KOMKOMMER & EEN MILKSHAKE

beginpaginatotaal

IMG_3442
M’n ogen zijn bijna helemaal tot rust gekomen na die make-up-loze dag gisteren… Het is 6:45, de verkering ligt nog in bed, want die heeft avonddienst. Ik haal oppasmeisje M. om 7:00 uit bed en maak haar lunchtrommel.

IMG_3460
Dit ziet er niet uit, maar het is een boterham met bal, want die had ik nog over van gisteren. Ik deed er ook nog wat mayonaise op. Perfect ontbijt.

IMG_3466
Heel tof shirt, al zou ik het zelf niet aantrekken. Is het dan wel een tof shirt? Eh???? Gewoon een leuke woordspeling dus.

IMG_3477
Ik breng M. naar school en laat Nina uit. Zo valt het nog wel mee met dat make-up-loze hoofd.

IMG_3487
Voor dag en dauw eruit om Nina uit te laten! Nou ja, ik was al 2 uur wakker. Nina bleef nog even lekker liggen bij de verkering.

IMG_3492
De 2 bomen die omgezaagd zijn hak ik volledig in kleine stukjes. Ik kan hier een hoop agressie in kwijt. Ik weet niet hoeveel zakken ik uiteindelijk heb volgeknipt en gezaagd, maar ik ben helemaal relaxt. Jammer alleen dat ik nu wel overal spierpijn heb en blaren op m’n handen. Als de verkering wakker is brengt hij al het tuinafval naar de AVRI. Weg is weg! De tuin lijkt een stuk groter nu, maar we zijn nog lang niet klaar.

IMG_3493
Nina wilde ook gewoon even een moment voor zichzelf! Even helemaal los van alles en iedereen.

IMG_3503
We kijken Arena via www.uitzendgemist.nl. Het ging over de vraag of de overheid het krijgen van kinderen zou moeten belonen. Een vrouw met 13 kinderen vindt dat de overheid haar meer kinderbijslag moet betalen, omdat haar kinderen de belastingbetalers van de toekomst zijn. Eh???

IMG_3506
Zo irritant dat die dingen soms niet-opgeladen in de verpakking zitten.

IMG_3509
Ik schrijf een stuk over cockrings voor www.climaximaal.nl.

IMG_3513
Ik vroeg me via Twitter af of het al weer was om met slippers naar buiten te gaan. Blijkt er een SLIPPER RADAR te bestaan!!! For real: www.slipperradar.nl. Volgens de radar is het nog iets te fris, maar als ik het wil proberen… Dat wil ik wel! En ik heb er geen spijt van! Heerlijk! Heerlijk! Heerlijk! Elk jaar koop ik 1 setje zwarte slippers en die heb ik dag in, dag uit aan. You know the nearer your destination, the more you slip sliding away.

IMG_3533
Ik haal oppasmeisje M. weer op uit school en we gaan even naar de stad, want ik moet haarverf hebben. Het mooie van ploggen is dat ik nu kan zien wanneer ik voor het laatst m’n haar geverfd heb. Dat was woensdag 29 januari, dus 1,5 maand geleden. Deze mini-bakjes kocht ik niet, maar nu ik de foto weer zie heb ik er toch spijt van. Je kan nooit genoeg mini-bakjes hebben. hier passen perfect 3 druiven in.

output_Dkekj0
Ik had M. een milkshake beloofd en beloofd is… beloofd.

IMG_3537
Ik heb iets met medicijndoosjes. Dit is organiseren en structuur voor gevorderden! Dit is zoals ik m’n leven zou willen; gedoseerd en overzichtelijk en dat ik dan elke ochtend, middag en avond m’n vitaminepillen op tijd neem! Ik koop elk jaar wel zo’n medicijndoosje en mijn poging tot heel gezond en vitamine-pillen slikken strandt altijd na een week of 2. Daarna raak ik het medicijndoosje weer kwijt, dus zeer waarschijnlijk zwerven er zo’n 10 doosjes door m’n huis, maar deze regenboog-versie had ik nog niet en hij kostte maar 99 cent en ik ga maandag echt, maar dan ook echt beginnen met een gedoseerd en overzichtelijk leven. ECHT!

IMG_3540
Ik kom de Hell’s Angel-broer van Meneer T. tegen.

IMG_3559
Nina heeft niet, ze herhaalt, niet, in de tuin lopen wroeten.

IMG_3573
Hmmmm… Thaise vis met komkommer. Ik ben gek op warme komkommer… en op vis…

IMG_3584
Dr. Phil! Dr. Phil! Dr. Phil! Ik keek vroeger elke dag naar Dr. Phil en Oprah. Nu eigenlijk nooit meer. Ik zap er toevallig langs, maar het kan mij en oppasmeisje M. niet zo boeien. “Dr. Phil is nep hè?”, zegt M. en ik geef haar gelijk.

IMG_3596
Tijd om m’n haar te verven!

IMG_3601
En terwijl ik m’n haren verf in de ene badkamer, doucht M. in de andere badkamer. Ze wil wel even een wefie maken nu ze er zo fris en fruitig uitziet. Klik! Als ik m’n haren heb uitgespoeld lakken we allebei nog even onze nagels, we drinken nog wat, we kijken Utopia en Goede Tijden, Slechte Tijden en daarna moet M. naar bed. Welterusten!

output_3umSED(1)
Ik kocht vandaag ook nog dit massageding. Ik verwacht hier heel veel van. Vooral van de verkering die heel liefdevol en teder m’n nek en rug even zachtjes los masseert, omdat ik zo hard heb gewerkt in de tuin. Hahahaha! Laat me niet lachen. De verkering is niet zo van het zachtjes en teder. Die vindt dat je bij een stevige neukpartij ook gewoon alle spieren gebruikt en hij wil voor de vorm best wel even met zo’n massageding op en neer gaan, maar langer dan 2 minuten moet dat voorspel niet duren. Nou ja, we gaan morgen sowieso iets heel romantisch doen! ECHT!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. MijnPlog schreef:

  Ahhhhh de broer van Meneer T!
  Sprekend!

  Snorharen van Nina met aarde <3

 2. CiNNeR schreef:

  Moet bekennen dat ik ter plekke stekeblind raak van de gifjes. Veel plezier met de romantiek!

 3. Kees Versluis schreef:

  Plechtige belofte. Ik stem voortaan alleen nog maar op vrouwen. Jij hebt daar ook een aandeel in gehad. Ik heb geen vertrouwen meer in haantjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *