web analytics

3

SALE, HAARVERF & DE IQ-TEST

beginpaginatotaal

IMG_8361
Het is 6:09. Ik lig al vanaf een uur of 4 wakker, want gisteren nogal vroeg in slaap gevallen op de bank.

IMG_8365
Heb je hem weer. Tijd dat het zomer wordt, dan blijft Bruce tenminste de hele dag buiten in de zon loungen in plaats van mij lastig te vallen.

IMG_8368
Nee hè? Nina het is pas 7:00! Wil je nu echt al uit?

photo
Yep! Lekker rennen.

IMG_8375
Ik heb de kleden die op onze bank liggen in de was gedaan, want die stonken nogal naar, eh, Nina. Rechts is een gedeelte van mijn kledingkast. Ik heb meer dan 150 vintage jurkjes. Veel hè? Allemaal onder de 5 euro per stuk! Oh nee, nooit zeggen hoe duur je kleding is. Foei.

IMG_8377
Ook foei voor Nina die met 1 van mijn schoenen in haar bench lag (op de foto alweer vakkundig verwijderd). Dit kleed moet ook in de was trouwens.

IMG_8382
Ik begin met de totale SALE en mega-uitverkoop van m’n PloesiePoesie-merchandising. Ik heb zoveel dingen die ik niet per stuk op de foto ga zetten. En ik ga ook niet meer op markten staan. Het enige wat ik nog ga maken is de look-a-like PloesiePoesies en een paar retro’s. Ik ga pakketten maken met m’n buttons, magneetjes, ansichtkaarten, broches, kettinkjes, tasjes en van alles!

IMG_8383
Pakketten gaan rond de 25 euro kosten, exclusief verzendkosten.

IMG_8384
Dit is een iets duurder pakket, maar deze gaat dan ook naar een echte Ploesie-fan. Een pakket bomvol met handgemaakte goodies!

IMG_8394
Ik haal om 12:30 oppasmeisje M. op uit school. Thuis even snel 2 bapao’s en dan met de verkering mee naar landwinkel De Heus. Die is dicht.

IMG_8396
Dus gaan M. en ik met Nina nog maar even bij m’n ouders langs voor een flesje appelsap. Oh, en om namens M. ook nog maar een bosje bloemen te brengen. Het huis van m’n ouders staat vol met bloemen van vrienden en familie. Zo mooi om te zien!

IMG_8398
Dit is het kussen van m’n moeder. Ik heb er even een foto van gemaakt, want dit wordt het roodborstje dat ik ga laten tatoeëren. Sorry mam!

IMG_8404
Thuis maakt de verkering er een bioscoop van voor hem en oppasmeisje. Kater Frank komt op schoot zitten en Nina wil ook op schoot. Past niet.

IMG_8413
Ze kijken naar ‘Despicable Me 2’.

IMG_8419
Ik ga koken. Ik maak vis in boterjus, dus ik heb veel toeschouwers.

IMG_8423
Wat een onappetijtelijke foto! Maar ja, that’s how you plog! Dit is 1 van mijn lievelingsmaaltijden. Verse boontjes, aardappelpuree en dus vis in boterjus. Lekker prakken!

IMG_8427
Heb m’n haar 2 maanden niet geverfd en eh, dat was te zien.

IMG_8434
“Ga je nou alweer met je tieten op de foto?”, vraagt de verkering.

IMG_8437
Haar in de verf. And now we wait. Ik heb van de vader van de verkering, een professionele kapper, geleerd dat ik altijd haarverf-nummers boven de 600 moet kopen, dus daar houd ik me aan. Het is dit keer niet heel erg brandweerwagen-rood, maar wel weer lekker rood en bijgekleurd. En de verf kostte maar € 2,50 per doosje, dus daar kan ik niks van zeggen.

IMG_8440
Oppasmeisje ligt inmiddels in bed. “Het lijkt wel of er allemaal bloed op de grond ligt!!!”, zei ze toen ze haar tanden stond te poetsen. Ehm. Nee, ehm. Dat was dus nummer 678. Hahaha! Nina zit er klaar voor.

qtest
Want de verkering en ik doen mee met de Nationale IQ-test. Het interesseerde me weinig hoeveel ik zou gaan scoren, als ik maar hoger scoorde dan de verkering. Dat is gelukt! SCORE!!!!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Youri schreef:

    Wel benieuwd naar jullie nieuwe thuisbioscoopje (3d)

  1. 13 maart 2014

    […] van ploggen is dat ik nu kan zien wanneer ik voor het laatst m’n haar geverfd heb. Dat was woensdag 29 januari, dus 1,5 maand geleden. Deze mini-bakjes kocht ik niet, maar nu ik de foto weer zie heb ik er toch […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *