web analytics

2

PANIEK, PREI & PUPPY’S

beginpaginatotaal

IMG_6308
Ha! Het is wederom vroeg. Uurtje of 6:00. Ik ben er al uit, maar de verkering blijft nog even liggen. In die tijd maak ik mijn plog van gisteren.

output_3qcZVz
Om 7:00 laat ik Nina oppasmeisje M. wakker maken.

IMG_6315
Dit trucje blijft leuk.

output_xwVAN3
Ik breng oppasmeisje M. (die inmiddels op 1 centimeter na bijna net zo groot is als ik, mijn God, wat gaat dat snel!) naar school. Nou doei! Goed je best doen op school, laat je niet gek maken, lief zijn voor je vader, je moeder en de juf!!! Houje wâh!

IMG_6345
Thuis ga ik wat aan het werk en ik had een telefoondate met vriendinnetje Anoeschka (ja, van die plog). We gaan deze zomer weer op een Tielse Tinten Trip en we bespreken wat dingetjes, maar we nemen vooral ons dagelijks leven door. Even lekker van ons af praten.

output_PgmNSE
Er wordt op het raam geklopt door buurvrouw J.! De jonge eendjes gaan voor het eerst te water en dat moet ik natuurlijk meemaken! Bijna elk jaar hebben de buren een eendennest in de tuin en ze maken de tuin pas zomerklaar als de eendjes weg zijn. Lief! Moedereend springt als eerste in de sloot en binnen 5 minuten…

IMG_6385
…zwemmen alle eendjes in het water!!! Falderalderiere, falderalderare (WTF wordt hiermee bedoeld?). Superleuk om te zien in ieder geval! Ik bel Anoeschka daarna terug en we hangen nog een uurtje aan de telefoon. Daarna ga ik naar de buurman om over zijn tekst en website te praten, maar ik heb m’n telefoon uit staan (want ja, toch een soort zakelijke bespreking) en de verkering kan me niet bereiken en paniek! Hij belt m’n vader of ik misschien daar ben en die komt er in paniek ook meteen aan (hoor ik later dus). Nou ja, ik was gewoon een paar huizen verder, niks aan de hand! Ik ben 38! Ik krijg weer flashbacks naar toen ik dagelijks met de trein naar Utrecht moest en de wel eens trein vertraging had en ik dus een uur te laat was. Stond m’n vader me al helemaal in paniek op te wachten bij het station, terwijl ik het ook niet kon helpen dat de trein vertraging had. Nee, toen waren er nog geen mobieltjes en nu staat een mobieltje ook wel eens uit.

IMG_6400
Zij is er ook alweer! Wordt met de week knapper.

IMG_6404
Ik maak een volledig ongeïnspireerde, maar wel een erg lekkere ouderwetse maaltijd. Aardappelpuree met prei in een roomsausje (ja, gewoon uit een zakje met extra veel E-nummers) en verse worstjes. Hmmmm!!!

IMG_6410
Vriendinnetje I. is er ook weer en Nina ligt hier in haar favoriete standje. Poten vooruit, tussen 2 pubermeiden in, wat wil een puberhond nog meer?

IMG_6417
Nina wordt ook met de dag knapper.

IMG_6419
Alhoewel? Wat was ze een knappe puppy baby!

IMG_6425
We gaan naar bed en Nina springt zo snel mogelijk in het bed van dochter S. in de hoop dat ze mag blijven.

IMG_6429
En dat mag!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Esther schreef:

    Tis een liedje, Luna : Alle eendjes zwemmen in het water, falderalderiere, falderalderare….. (damn, ik word oud !)

  2. woordenaar schreef:

    Ik zie die hipstaprint van Nina en denk “damn, bestaat Hipstamatic alweer zo lang?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *