web analytics

4

EEN MANISCHE MAANDAG

beginpaginatotaal

IMG_9805
Ha! Het is weer maandag! Wasdag!

IMG_9806
Er komen geschenken met de post (of geschenken, geschenken, het is gewoon m’n werk) (maar ik ga deze niet testen, want het is dus een ‘pegging’ ding) (dit kun je zelf misschien even googlen) (ik stuur deze Sharevibe van Fun Factory dus met alle liefde door naar een stelletje wat wel into pegging is).

IMG_9811
Dit is wel een puntje wat ik zeker mee ga nemen tijdens mijn Helweek (is sowieso een actiepunt uit het boek): Besteed extra aandacht aan uiterlijk en kleding. De hele dag in een shirt van de echtgenoot lopen valt daar dus niet onder.

IMG_9813
Ook een puntje wat ik absoluut mee MOET nemen; orde in de chaos. Wat zeg ik? Mijn hele helweek zal daarom draaien. Orde in de chaos in m’n kantoor, atelier, keuken, huis, alles! Want orde en overzicht in m’n huis zal hoop ik nu toch echt voor ook wat meer orde en rust in m’n hoofd gaan zorgen. Niet dat ik rust wil in m’n hoofd, want ik wil knallen. Maar knallen kan alleen als je niet eerst een uur naar een schaartje of stempeltje hoeft te zoeken.

IMG_9814
Ook een verbeterpuntje: STICK TO THE PLAN!!!! Ik was eigenlijk prima aan het werk, maar werd volledig overspoeld door de chaos en toen ben ik alvast gaan opruimen, ook al moest ik nog wat dingen schrijven.

IMG_9816
Ik neem afscheid van dingen, ideeën die ik toch nooit meer ga uitvoeren. En als ik ze ga uitvoeren is dat in een andere vorm, dus…

IMG_9818
Bye bye visitekaartjes! Ja, dat schrijf ik heel makkelijk op, maar ik heb er moeite mee om dingen weg te gooien en ik denk altijd dat ik er ooit nog wel iets mee kan. Maar dat is vaak nooit het geval en dat moet ik gewoon maar eens gaan accepteren.

IMG_9824
Gelukkig hoef ik vandaag niet te koken, maar hadden we nog een grote bak met blote-billetjes-in-het-gras van m’n moeder. HMMMMM! Opgewarmd nu nog lekkerder!

IMG_9825
Ik word omringd door een enorme hoeveelheid bullshit-spullen. En die wil ik dan toch niet weggooien, want wie weet kan ik het dus nog ergens voor gebruiken. Maar wat moet ik in Godsnaam met pluchen konijnenoren? Ooit gekocht voor een euro, want aaaaaah, zo schattig, maar JESUS, ik hou niet van carnaval en je kan die dingen ook niet dragen naar de supermarkt, hoe schattig ze ook zijn. Ik kan dit soort zaken beter nu alvast weggooien, want als ik ooit dement word en ze dan tegenkom, dan doe ik ze vast nooit meer af en daar zit je dan in een bejaardentehuis met konijnenoren en een volgescheten broek te roepen dat je vroeger een Playboy-bunny was. Bij nader inzien; ik bewaar ze nog even.

IMG_9822
Nog zo’n ding waar ik al weken, maanden, jaren tegenaan loop; wat te doen met vibrators die ik heb getest, maar die ik gewoon zelf niet meer wil? Dit is zo’n 80% van alle speeltjes die ik opgestuurd krijg en dat zijn momenteel 6 dozen vol en ze staan me in de weg, maar weggooien vind ik ook weer zonde, want sommigen zijn meer dan 100 euro per stuk en sommigen moet ik ook nog gebruiken om te vergelijken met nieuwere modelletjes, maar aaaaaargh!!! KORTSLUITING!

IMG_9834
Omdat de chaos me allemaal teveel word schrijf ik nog maar een stukje over glijmiddel.

IMG_9841
Samen met de echtgenoot en vriend R. kijk ik naar het programma Sex Academy. Wat een treurige toestand, al heb ik me kapot gelachen om de opmerkingen van J. en R.!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Wat een dag dan….. Ik zou graag een dagje in je schoenen willen staan, maar ja, ik wil je mijn schoenen op dit moment niet aandoen…. :-( dank je wel voor je opbeurende plogs…..

  xx

 2. Else schreef:

  Zo te zien heb je genoeg wand (no pun intended) ruimte. Zoek een kast op MP en ruim die op een slimme manier in met je geteste speeltjes. Goede index erbij en je kunt ze zo voor de dag halen, not ? Volgens mij heb je eerder een opruimactie van speeltjes gehad en had je daar later spijt van. #ademinademuit

 3. Wendy schreef:

  Er schijnt een markt te zijn voor gedragen slipjes. Dan is die er vast ook voor gebruikte vibrators.

 4. Paul schreef:

  Misschien moet je er iemand bij halen om orde in de chaos te scheppen? Samen met iemand opruimen die kritische vragen stelt, werkt altijd beter….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *