web analytics

3

PLOG ZATERDAG 22 APRIL 2017


Hoe fijn is het om om 6:00 wakker te worden in het weekend en dan nog heerlijk te kunnen blijven liggen. Beetje omrollen, beetje knuffelen en dan gewoon helemaal fris en fruitig de dag te beginnen om 8:00?! Ik hou hier heel veel van hoor!


En m’n haar zit nog steeds goed.


Even een ontbijtje erin.


En dan ga ik hard aan het werk in de dromenvanger-fabriek en wordt tussendoor door M. voorzien van een bak koffie!


Ik maak 2 hele grote witte dromenvangers. Ik kreeg een spoedopdracht tussendoor en het is voor mij geen probleem om in het weekend te werken.


Ik vind m’n werk leuk. Vandaag dan weer hè? De afgelopen weken heb ik mezelf met alles in de weg gezeten.


De atelier-kater kiest weer voor de bak met roze wol.


De dromenvangers zijn dus allemachtig prachtig geworden. Maar als ik m’n klant mail dat haar dromenvanger klaar is, die ze dus met spoed bestelde, want een verjaardag, mailt ze me terug dat ze er toch vanaf ziet. En nu mag je niet klagen over je klanten, want ja, klant is koning, maar zo zie ik het dus niet. Klant is koning. Ja, een BETALENDE klant is koning! Mij een beetje laten werken op de zaterdag (wat ik niet erg vind, maar dat hoeft verder niemand te weten) (ja, jullie mijn ploglezers nu) (oh, misschien leest zij m’n plog ook wel) (kan mij het schelen). Zo ontzettend niet netjes om een dromenvanger op bestelling te laten maken en ‘m dan niet meer te willen (terwijl je daarvoor zo ongeveer 4 mailtjes per dag stuurde) (en hij is prachtig) (al m’n dromenvangers zijn prachtig).


Ik laat hier mijn dag dus niet door verpesten en ga een stuk wandelen met M. langs m’n ouders (om een bak eten te brengen) en daarna langs de Secunda en daarna ook nog naar de Albert Heijn. Bij de Secunda scoor ik deze PlayDoh-hond (hierover later meer) (ik ga het gebruiken voor m’n productfotografie) en diverse gehaakte kleedjes, dus het is uiteindelijk nog een hele goede en fijne middag.


Bruce gaat verder met z’n ’turning-M.-into-a-catperson’-project.


Hij wordt een beetje geholpen door Sid, maar Sid heeft eigenlijk schijt aan de hele wereld, dus ook aan M.


Ja, Bruce we eten iets met kip.


Kip met boontjes, bleekselderij en dat in een sausje van Chinese zwarte-wijn-azijn en sojasaus en geroosterde amandeltjes.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Joop schreef:

  Waardeloos om een spoedbestelling te doen en op het laatste moment ervan af te zien.
  Ik zou de klanten vooruit laten betalen.

 2. Marjan schreef:

  Ik vind het zo not done om iets met spoed speciaal te laten maken en er dan maar van af te zien…. ongelooflijk wat stijlloos….

  Ziet er lekker uit die kip!

 3. Else schreef:

  Ik moest zo lachen, alleen “betalende” klanten zijn koning en eigenlijk is het ook zo. Net als bieders op MP, die lekker bieden en later zeggen dat ze er toch vanaf zien. Zelfde categorie, categorie stijlloos zoals Marjan al netjes opmerkte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *