web analytics

5

PLOG ZONDAG 23 APRIL 2017


Nou, dat is wat! We kunnen een soort van ontbijten buiten. Het is nog wel fris, maar in het zonnetje kan het nét. Mag het alsjeblieft snel écht lente of nog beter; vervroegde superzomer worden?


Ik hang samen met M. m’n prikbord op in m’n nieuwe kantoor.


En dan ga ik bezig met het online zetten van alle dromenvangers die ik de afgelopen weken maakte. Heel veel nieuws en moois! Ik vind het maken van de dromenvangers altijd superfijn om te doen, maar dat online zetten, dat is wel een dingetje hoor. Maar… het ziet er allemaal weer heel professioneel uit.


En is deze niet supergaaf! Met een eenhoorn!


M. fungeert vandaag als honden- en kattenmagneet. Ook Frank is begonnen met het veroveren van M. en het lukt Frank beter dan de andere 2 katers.


Ik span wat dromenvangers op. Ik begin weer een beetje in m’n flow te komen. WORDT OOK WEL EEN KEERTJE TIJD! Ik kan zo weinig met mezelf als ik me zo down voel. Nergens zin in. Helemaal niks voor mij. Ontspannen? Ja, doeiiiiiii.


Hij kan heel goed ontspannen.


Ik maak een pan courgettesoep, want… dochter S. komt straks!


En ik had vanmorgen om 8:00 ook al een pan chili-con-carne op staan!


En #whoneedsawerkster als je om 6:00 al uit bed bent gegaan om het hele huis, 3 verdiepingen, schoon te maken?! Goed bezig!


Ik verf ook nog wat dromenvangers in groen-blauw-pauw!


Dus… zoek je nog een leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander? Check dan even www.maaneschijn.nl, want ik heb m’n best weer gedaan de afgelopen tijd en alles staat online! Voor veel witte/crème dromenvangers trouwens.


Dochter S. en haar vriendinnetje N. zijn om 15:00 gearriveerd en we hebben een hoop bij te praten! Gezellig!


En ’s avonds eten we Mexicaans! Goed om te zien dat pubermeisjes nog steeds kunnen eten als bouwvakkers.


M. is zo lief om even wat te drinken voor ons te gaan halen, want… we gaan vanavond Singstarren en dat doe je gewoon niet helemaal nuchter. Dat snapt iedereen.


En… losssssssss! Sorry buren! Sorry! Sorry!


Maar we zitten er helemaal in en iedereen wil de competitie winnen.


Nina kan het niet aanhoren en ligt uitgeteld op de bank… maar… ze weet dat ze vanavond weer een keertje bij de meisjes mag slapen, dus je hoort haar verder niet klagen.


Ik zou je liefde willen geven en met je samen willen leven / Winnen jou vertrouwen en dan waanzinnig van je houden / Maar ‘k weet niet hoe… Mijn favoriete liedje op de Singstar (Benny Neyman) verlies ik gewoon van M.! Hoe dan! Ik heb dit liedje al 100 keer geoefend! Erg!!!!


Oh! Nien! Nog even doorzetten hoor.


M. gaat wat eerder naar bed dan de pubermeiden en ik, want hij moet er morgenochtend weer vroeg uit. Maar na 23:00 stoppen ook wij met zingen. Beter voor de buren.


Maar! CHECK DIT! Wie heeft er gewoon gewonnen met Singstar? IK! IK! IK!!!!! Hoera!!!! Om 0:30 kruip ik tegen M. aan en Nina kruipt tegen de pubermeisjes aan in het logeerbed. Het voelt allemaal heel vertrouwd, maar toch ook weer anders. En hoewel het een héle fijne gezellige, lachwekkende én liefdevolle dag was, doet het me ook verdriet. Dit is wat ik moet missen en dat doet gewoon pijn. Dat is hard. Dat is rauw. En dat is confronterend. Maar ik zou dit plog graag willen afsluiten met een fijne spirituele quote! Something will grow from everything you go through. And it will be you.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Paul schreef:

  Ik vind het zo fijn dat dochter S. nog bij je over de vloer komt! Dan heeft alle ellende nog iets positiefs opgeleverd.

  • Luna schreef:

   Ik vind dat ook fijn! En het was/is supergezellig… het is alleen heel raar… voor iedereen… maar ook weer heel vertrouwd… en ze gaat gewoon eerder haar rijbewijs halen dan ik! OMG! Hoe dan! ;-)

 2. Ingrid schreef:

  Wat een fijn en mooi verslag weer van je zondag. Dierenliefde van jou voor de beestjes en voorl M en S. En allemaal houden ze van jou. Veel.

 3. Else schreef:

  Ik zal er even een cliché tegenaan gooien, het had erger kunnen zijn – dat ze helemaal nooit meer zou komen b.v. een dubbele hartbreuk zeg maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *