web analytics

1

PLOG VRIJDAG 3 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3554
Ik ben er weer klaar voor! Beetje slaperige ogen nog, maar die kut-vogels beginnen dus elke dag om 5:00 met fluiten. Het klinkt heel gezellig allemaal, maar het maakt het slapen onmogelijk.

IMG_3561
Nina lust jij een banaan? Of zal ik ‘m maar gewoon door de shake mixen? Misschien moet ik ook een boek gaan schrijven over ‘gezonde shakes’, net als Ellemieke Vermolen.

IMG_3562
Of ik misschien een plakje worst heb?

IMG_3563
Oooooh, wat is Bruce dom! Je moet netjes gaan zitten, dan maak je meer kans op een stiekeme snack!

IMG_3564
Maar de kipfilet gaat gewoon op brood. Sorry.

IMG_3567
Oh!!! Wat heb ik hier zin in!!!! We krijgen weer verse snijboontjes van ome Hans!!!!!

IMG_3568
Meteen in de diepvries ermee. Die bijna leeg was.

IMG_3569
Nu niet meer.

IMG_3570
Op naar de LIDL, al hoef ik niet heel veel te hebben, want ik moet uit de diepvries eten.

IMG_3577
Na het boodschappen doen even een koffie en croissantje.

IMG_3579
Even dochter S. nog maar een keertje feliciteren, want die is jarig vandaag. ZESTIEN! OMG! ZESTIEN!!!

IMG_3582
Opdracht af. Voor een bruiloft. Met een hart uit Berchtesgaden (vakantie Duitsland met de schoonpa’s).

IMG_3583
Ik doe hier verder geen uitspraken over, maar aangezien mijn ‘nickname’ forever Electric Luna zal zijn, had ik warme gevoelens bij B Electro.

IMG_3586
Gelukkig! Het pakketje voor de Love Bubbles is veilig aangekomen! Boxen, posters, veren, buttons!

IMG_3588
Ik ben wat dromenvangers die al maanden in m’n shop hangen wat aan het ‘nog mooier maken’. Grappig hoe je stijl kan veranderen in een paar maanden. Deze ‘Fun Forest Fun’ is nu NOG mooier en voller dan-ie was.

IMG_3595
Ja, maar echt!

IMG_3599
Ja, jij moet uit. Ik weet het.

IMG_3601
Ik krijg van m’n moeder altijd haar oude Libelles. Het is onvoorstelbaar, maar ook wel weer prachtig dat Marjolein Bastin al voor de Libelle tekent sinds ik kan lezen. Hoe krijg je het voor elkaar om elke week maar weer vogels of konijnen te tekenen? Het lijkt me dat het ooit gaat vervelen? Na meer dan 30 jaar? Of, ach, misschien juist ook niet.

IMG_3605
Ik ga nog een dromenvanger maken.

IMG_3607
Mooi geworden!

IMG_3608
Even een pan met Indische karbonaadjes opzetten. Ja, dit is dus niet uit de diepvries, maar bij de LIDL hadden ze 1,5 kilo karbonaadjes voor maar 5 euro en ja, daar gaat het dus mis, want ik had uit de diepvries kunnen (moeten) eten, maar ja, die karbonaadjes keken me aan.

IMG_3609
Nog maar een dromenvanger maken. I’m on a roll. En ik word ook langzaam weer iets beter te genieten voor mijn omgeving. Na bijna 1,5 week achter m’n pc was en ben ik het helemaal zat. Ik moet dingen maken, anders word ik echt chagrijnig.

IMG_3610
Lekker in m’n eigen chaos.

IMG_3611
Ik kan hier enorm van genieten en ik word er ook echt rustig van in m’n hoofd.

IMG_3612
Voor anderen niet voor te stellen misschien, maar mijn hoofd wordt leeg als ik me tussen al die materialen bevind. Kralen kiezen, kleuren kiezen, dingen voelen.

IMG_3620
Ik maak ook nog even een heel lekker gerechtje van de halve witte kool die ik nog had. Met laos en djahé. Echt lekker.

IMG_3621
Nog een snelle komkommersalade.

IMG_3627
En dan kunnen we lekker buiten eten.

IMG_3628
ZALIG!

IMG_3630
Kijk! Hier word ik blij van. En rustig. Deze dromenvanger bestond vanmorgen nog niet. En nu wel. Gecreëerd uit de chaos. Hij heet ‘I Sea You’ en komt volgende week in de shop, want nu kan (en mag) ik relaxen op de bank met de finale van ‘Holland’s Got Talent’. Waar ik achteraf dan weer spijt van heb, want geen reet aan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Martine schreef:

    Ik heb dat met mijn lapjes, word ik helemaal zen van ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *