web analytics

2

PLOG DONDERDAG 2 JUNI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3515
Lunch voor de oppaspuber! Ze mag voor 1 keertje mijn eenhoorn-beker mee, omdat ik vergeten ben om pakjes drinken te halen.

IMG_3519
Mijn ontbijt en lunch, tomatensoep uit diepvries met heel veel balletjes. Ik werk de hele ochtend, maar het lukt niet en ik zit mezelf in de weg. Ik ben het werken achter de pc een beetje zat. Ik wil dingen maken! Met mijn handen en niet met woorden. Uiteindelijk dromenvangers gaan maken, maar geen foto’s van. Maar zijn heel mooi geworden uiteraard.

IMG_3521
Ik haal de oppaspuber op uit school. Ik haat het dat m’n nagellak zo snel afbrokkelt. Hoe doen andere vrouwen dat. Bij mij is het er na een dag al af, welk merk ik ook neem. Je moet toch koken? Handen wassen? Nog meer handen wassen?

IMG_3523
De oppaspuber moet meer lezen, dus we gaan bij de Secunda even wat leuke meidenboeken scoren. Zie hier 2 precies dezelfde boeken van Sophie Kinsella. Links is een beetje viezig en een paperback. Rechts is een hardcover en nog in perfecte staat.

IMG_3522
Maar de viezige paperback kost € 3,50 en de mooie hardcover kost (afgeprijsd, want ‘over de datum’) maar € 1,-. Goed bezig Secunda. NOT! Wie verzint die prijzen?

IMG_3524
Mijn moeder deed vroeger ook alles op de fiets en ook ik heb daar geen problemen mee. We hadden veel bekijks met het konijn op m’n bagagedrager.

IMG_3525_1
Goede SCORE voor de oppaspuber! En lezen zul je!!!

IMG_3526
Zelf ook een goede SCORE! Arthur Japin is 1 van mijn favoriete schrijvers.

IMG_3527
Ik heb het konijn schoongemaakt en ik wil ‘m eigenlijk zelf houden, maar hij is voor Lief Lekkerland, een soortement van permacultuur-tuin waar ik de vormgeving voor heb gedaan (die posters) (en er komt nog veel meer). Dit konijn is een soort skippybal. Leuk voor de kindjes die met hun ouders meekomen om de groenten van die week op te halen.

IMG_3530
Ik ga koken met dat wat ik nog in huis en in de diepvries heb.

IMG_3532
Kan ik heel goed!

IMG_3533
Chaos.

IMG_3535
En daar maak ik deze verdomd lekkere tjap tjoy mee! Had ik nog nooit gemaakt, maar mag ik mijzelf complimenteren met het resultaat! Er is zelf nog genoeg over voor een bak voor m’n ouders.

IMG_3542
Als de puber op bed ligt kijken J. en ik naar de documentaire met Sergio Herman: ‘Fucking Perfect’.

IMG_3543
Het lijkt mij geen prettige man om mee samen te leven. Een geniaal brein, maar nogal opgesloten in dat brein. Mooie documentaire, dat wel.

IMG_3548
En je raadt nooit wie er een leuk boek heeft geschreven over een gezonde levensstijl? Juist! Ellemieke Vermolen, de vrouw van Sergio Herman! Echt, HOU OP MET ME HOOR! Van die ex-soapsterren die boeken gaan schrijven over shakes en gezonde salades.

IMG_3546
Nina legt haar kop op m’n schoot. Ze wil naar bed.

IMG_3549
Baasje! Ik wil ECHT naar bed!

IMG_3553
Oooooooh, mag ik alsjeblieft naar bed????? Nou vooruit dan maar, omdat je zo aandringt.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. cristine schreef:

    Ik ben zo blij dat je weer terug bent! Al was het alleen al vanwege de Nina-foto’s…

  2. Ingrid schreef:

    Haha geweldig dat konijn achterop de fiets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *