web analytics

3

PLOG MAANDAG 27 FEBRUARI 2017

useu
Goedemorgen deze maandagmorgen! Wat gaan we doen? Nou! Ik ga naar Leiden en omdat een pakketje ergens voor 1 maart moet zijn leg ik dit klaar voor m’n ouders. Die willen best wel een keertje meehelpen in de Dromenvanger-fabriek!


Frank past wel even op de pakketjes ondertussen.


En gelukkig willen m’n ouders ook deze dikke blaf uitlaten tussen de middag. Vindt Nina heel fijn.


Dan kan ik goed voorbereid op pad met de trein!


En daar staat blog-plog-lezeres E. (en ja, ze doet natuurlijk nog veel meer dan alleen mijn blog en plog lezen)! Die heeft me namelijk uitgenodigd voor een verententoonstelling in haar woonplaats Leiden (HIER kun je nog lezen over de tentoonstelling in het Museum Volkenkunde) (tot 5 maart). Maar we doen eerst een koffie!


Om ons daarna onder te dompelen in een wereld vol veren. Ha! Zo heet de tentoonstelling dus ook; Wereld Vol Veren.


Dit is een jurk. Ik denk; ik schrijf het er even bij.


Zonder vogels geen veren! En ik ben GEK op opgezette beesten. Er was een hele grote ‘vogelkooi’ gemaakt en daarin zat dus allemaal opgezette vogels. Prachtig! De foto’s doen die vogelkooi geen recht.


M’n foto’s doen trouwens die hele tentoonstelling geen recht. Deze foto maakte ik trouwens als herinnering voor mezelf. Veren kun je dus ook prima knippen en dat is heel mooi voor de talkings sticks, de antwoordveren of misschien ook wel de dromenvangers.


WOW! Een mega gestroomlijnd hoedje van veren.


Okay, dit is met recht het allerlelijkste stuk uit de collectie. Het is een verenjurk van Thierry Mugler en OMG, OMG, OMG wat lelijk. En als ik eerlijk ben; ook heel lelijk gemaakt.


Ha! Ha! Ha! Hahahahahahaha! In de museumwinkel verkopen ze struisvogelveren voor € 23,95! Belachelijk. Echt. Belachelijk. Misschien dat deze veren van biologisch geteelde vrijlopende struisvogel uit een dierentuin in Guatemala komen, maar de struisvogelveren die ik gebruik in m’n dromenvangers kosten niet meer dan € 1,50 per stuk.


Ik ga nog even op de foto met m’n nieuwe verkering!


En dan neemt E. me mee uit lunchen bij de Waag! Wat een verwennerij!


En wat leuk; 1 muur is helemaal versierd met allerlei oude weegschalen! Superkoel!


Daarna deden we nog een wijntje in een cafeetje en het was zo gezellig dat ik de tijd vergat! Dit is natuurlijk heel fijn en leuk aan de ene kant (want ja, het kan ook niet klikken met een lezer of lezeres natuurlijk), maar ja, ik had nog een date ’s avonds! Dus snel weer met de trein richting huis! Hier sta ik op station Woerden voor een overstap. Wat een deprimerende toestand! En koud! Oh! Ik! Heb! Het! Koud!


Gelukkig is het warm in de trein van Woerden naar Tiel en is m’n iPhone opgeladen.


En gelukkig is Nina in goede handen geweest vandaag!


En daar is m’n vriendinnetje, collega en opdrachtgever M. al! We hebben echt een heleboel te bespreken over de Love Bubbles! Er komen veel nieuwe dingen aan, dus ik ga het druk krijgen met vormgeven en schilderen en knippen en plakken en van alllllllles. En dat is fijn. Daar drinken we een wijntje op! Cheers babe!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Maurice schreef:

  Weer helemaal bij :D

  Knufffff

 2. Else schreef:

  Zou het niet beter voor je portemonnee/zaak zijn als je die pakketjes thuis zou frankeren ? Dit is positief meedenken hè !

 3. Marina schreef:

  Ohhh je was in Leiden!! Volgende keer even zeggen hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *