web analytics

1

PLOG DINSDAG 28 FEBRUARI 2017


’s Ochtends hard gewerkt, maar ’s middags, geheel per ongeluk natuurlijk, tegen deze dikke dame in slaap gevallen op de bank. Of eigenlijk viel zij tegen mij in slaap en toen dacht ik; wat een goed idee!


Uit, ook een goed idee!


Verder is het een beetje zo’n dag… zo’n halfhalf-dag… zo’n mwaaaaah-dag.


Maar ik ben wel begonnen aan deze awesome opdracht! Supergrote dromenvangers in bedrijfskleuren (oranje en bruin)! Het is de bedoeling dat uiteindelijk bewoners hun wensen en dromen in de dromenvangers gaan hangen (het is voor een zorginstelling). LEUK!


Ook leuk is dat Sid Vicious me tegenwoordig welterusten en goedemorgen komt zeggen als ik de slaapkamerdeur open heb staan. En ook leuk is dat M. vanavond tegen me aan komt slapen. Altijd lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Lekker toch zo’n ‘mwah’ dagje tussendoor. De beestenboel lijkt er in ieder geval van te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *