web analytics

2

PLOG WOENSDAG 1 MAART 2017


De Luna-fluisteraar is zo lief geweest om Nina deze ochtend heel vroeg uit te laten. Daar heeft-ie toch zeker 100 bonuspunten mee verdiend, want het regende. En als ik ergens een hekel aan het is het de combinatie donker, regen en kou! Daarna gaat M. weer richting huis en ik richting de zolder om te werken! Op de achtergrond luister ik naar Boer Zoekt Vrouw.


Ja, ze worden supergaaf! Maar dan echt hoor!


Ook nog een opdracht voor een paarse dromenvanger.


Nog even ontbijten met een stapeltje rijstwafels met kaas.


En daar is om 12:00 de oppaspuber alweer! We praten de afgelopen week even bij, want ze heeft vakantie. Lekker hoor. Pistachenootjes; ook lekker.


Minder lekker is deze bestelling van AliExpress. Ik ga er niet over klagen, want te ingewikkeld, maar het shirt links lijkt toch totaal niet op degene die ik eigenlijk bestelde? Met een wit randje langs de letters en die otter ziet er ook een beetje opgebakken uit.


De puber en ik kijken naar The Voice Kids.


Nina doet alsof ze ook kijkt, maar het boeit haar niet echt.


OMG!!!!! Ik krijg bezoek van een baby!!!!!! Een hele knappe baby nog wel! En ik mag een flesje geven!!! WAT LEUK! Ik ben verliefd! Echt hoor!


Maar baby D. is zelf natuurlijk vooral verliefd op z’n moeder. Snap ik.


Je kan lullen wat je wil, maar ik straal meteen een totalitaire rust uit met een baby in m’n armen.


Dat was gezellig! Tijd om Nina uit te laten, die nog steeds les krijgt in opletten volgens de Frolic-methode. En het lukt!!! Ze loopt zonder te blaffen, springen of weet-ik-veel-watten langs een klein fluffy, wit hondje!!! En ook een golden retriever gunt ze geen blik waardig, want ze weet dat ik een Frolic ik m’n hand heb! HOERA!


Tijdens het wandelen heb ik een paar takken afgebroken (sorry boom) en de puber en ik tuigen de paasboom op. Geen moment onbenut laten om je huis te versieren!


Hoe leuk! Er mag alleen wel nog meer in. Morgen maar even wat extra kippetjes scoren als de puber en ik naar Amsterdam gaan.


De voordeur is ook weer versierd! Ik hou er heel veel van.


De puber mocht kiezen wat we zouden eten. Kiest ze voor hutspot! Ja, maar echt! Okay, wat jij wil.


Is het geen plaatje? En ook heel lekker natuurlijk. Oud-Hollandsch genieten!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Die laatste foto van jou met baby……het is net een pop met die oogjes.

  2. Else schreef:

    Ja dat bedoelen ze ook met otter shirt :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *