web analytics

2

EEN DRUILERIGE DONDERDAG

beginpaginatotaal

IMG_0894
Ha Nien! Een hele goedemorgen! Ik ben al met oppasmeisje M. mee naar school geweest en alles is netjes opgelost! Ik kreeg nog wel een standje van de juf dat ik van tevoren aan moet geven dat ik een gesprek wil, zodat ze het in kan plannen, maar ja, jeetje! Dan is het al te laat toch (ik voelde me overigens ook heel even weer een meisje van 13)? Toen ik zei dat ik niet de moeder van M. was, maar dat M. alleen op woensdagen en donderdagen bij mij is bond ze wel een beetje in, maar ja, toch… Als er dingen misgaan op school of thuis en je wil dat even bespreken met een juf of meester, dan valt dat toch niet altijd te plannen? Soms heb je toch meteen even een juf nodig? Om de dingen op te helderen, in perspectief te plaatsen, of gewoon om een leerling even gerust te stellen?

IMG_0896
Vanavond gaan de echtgenoot en ik naar Lamb in Paradiso.

IMG_0897
Althans, dat was de bedoeling.

IMG_0899
Ik lees de krant.

IMG_0900
En Nina luistert. Net als een mens.

IMG_0902
Kijk! In de krant een stukje over het boek van @Rust!

IMG_0903
En kijk! Wij hebben een echte @Rust in de woonkamer!

IMG_0905
Nou Bruce, zullen we maar even aan het werk gaan dan? Als je even opschuift?

IMG_0908
Het is een uur of 15:00 en ik heb me helemaal aangekleed en ben klaar om met de echtgenoot richting Amsterdam, richting Paradiso, richting restaurant La Storia Della Vita te vertrekken, maar we kijken elkaar aan en besluiten om het niet te doen. Hij zit nog steeds niet  goed in z’n lijf en hoofd en om dan de hele dag van huis te zijn en ook nog eens bij lichtelijke depressieve muziek te gaan hangen, ja, nou, nee, dat lijkt ons uiteindelijk en zo op het laatste moment toch niet zo verstandig. Ach ja! Ik geef de kaartjes gratis weg via internet, ik zucht een keer en ben alweer vergeten waar we eigenlijk naartoe zouden gaan. Liefde is elkaar ook steunen als het even niet zo lekker gaat.

IMG_0913
M’n ouders zouden eigenlijk op Nina passen deze dag, maar die komen dus voor niks langs. Nou ja, voor niks, voor niks; we gaan even met z’n drietjes naar de Action in Beneden Leeuwen om wat kerstspullen te halen.

IMG_0914
Ik score 3 grote tassen vol voor maar 32 euro!

IMG_0915
Weer in de regen naar huis.

IMG_0916
Thuis laat ik trots mijn nieuwste kerstboom-aanwinsten zien.

IMG_0917
Aaaaaaah! Oooooh! Een papegaai van glas en glitters voor maar 1 euro!! Ik hou heel veel van de Action en ik steek elke dag een kaarsje aan voor de zielige Chinese kindjes die deze papegaai hebben gemaakt.

IMG_0918
Een koe met een rokje en glitters. Ja, gekker wordt het niet.

IMG_0921
Thuis doen we een warme chocomel met slagroom en een speculaaskoek.

IMG_0923
Nina is volledig geconditioneerd op het geluid van de slagroomspuit.

IMG_0926
Of ze ook even in haar bek gespoten mag worden (ja, van mij mag het).

IMG_0938
Omdat we dus eigenlijk uit eten zouden gaan vandaag moet ik nu een plan B. bedenken. En ik heb eigenlijk nergens meer zin in. Niet om te koken, niet om te eten, niet om te hangen, niet om te zitten, niet om te gaan slapen. Een beetje een mamma-ik-verveel-me-zo-gevoel.

IMG_0942
Maar… ik maak uiteindelijk de meest Goddelijke spaghetti carbonara ooit! Maar. Dan. Echt!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Marjan schreef:

  ja maar, nee maar, zo werkt het tegenwoordig niet meer op school. 6 weken van te voren aanvragen, in drievoud, met 2,5 kopietje en dan mag je ‘gratie Gods’ even 3 minuten met de juf praten…. of tegen de juf praten… zoiets… En anders krijg je een standje… dat heb je al gemerkt…. tsssssssssssssss

  Nou ja, het is opgelost… dat is al heel snel en heel fijn… en dan weer over naar de orde van de dag. Jammer van Lamb, maar anders had je die Goddelijke Spaghetti ook niet gehad….

  xx

 2. Annetje schreef:

  ” Ik hou heel veel van de Action en ik steek elke dag een kaarsje aan voor de zielige Chinese kindjes die deze papegaai hebben gemaakt.”
  Hahaha wat blog je ge-wel-dig Chantal. Hilarisch. Hopelijk zie ik je snel weer, knuffel!

  Anne
  ( http://Www.jw.org )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *