web analytics

3

EEN VRIJE VRIJDAG

beginpaginatotaal

IMG_0946
Waal, wat ben je mooi! Het is 8:00 uur en mijn ouders stonden weer keurig op tijd voor de deur om richting de LIDL te gaan. Mooi hoor, hoe snel zoiets een traditie of een gewoonte wordt! Vrijdag, 8:00, LIDL-time!

IMG_0948
M’n vader is overigens net zo’n opgewonden standje tijdens het rijden als mijn echtgenoot. “Ja, dan moeten ze het zelf maar weten als ze kapot gereden willen worden”, en meer van dit soort krachttermen klinken door de auto als m’n vader rijdt en iemand anders rijdt te snel, te langzaam, te links of te rechts. In de rest van het leven is mijn vader zo zachtaardig als een poesje, maar autorijden haalt de tijger in ‘m naar boven.

IMG_0949
Ontplofte keuken.

IMG_0950
Ontplofte tafel.

IMG_0951
En ik had nog 5 wasmanden met was weg te strijken.

IMG_0952
Onder begeleiding van Mr. Jesus Christ himself regel ik het volledige huishouden. Enigszins dan.

IMG_0954
Heel veel stapels kunnen weer de kast in.

IMG_0955
Nina mag tegenwoordig niet meer op de bank, want ze denkt iets teveel dat ze de baas in huis is. Daardoor denkt ze ook dat ze buiten op straat de baas is. Is ze dus niet. Ik ben de baas.

IMG_0961
Oooooh, is-ie schattig, of is-ie schattig?

IMG_0962
De echtgenoot was zo lief om even met me naar een kringloopwinkel te rijden, zodat ik een nieuw beest voor de kerstkrans uit kon zoeken.

IMG_0966
Het is een maki geworden and he likes to move it, move it.

IMG_0976
Aaaah! Gezellig! Dochter S. is er ook weer en ze heeft haar nichtje J. meegenomen! Altijd weer fijn; pubermeiden 0p de bank. We kijken stomme televisie, ik hang in de keuken, we checken de nieuwste trends op oorbellengebied en we gaan niet al te laat naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Maar je hebt wel een Coole kerstkrans op de deur….. dat dan weer wel….. Die maki mist alleen iets op zijn hoofd… een kroontje/mutsje/aureooltje misschien?

  xx

 2. Gina schreef:

  Voor papa v.d. Heuvel: roarrrrr

 3. patchwork schreef:

  Aaaaahhh! Die LP heb ik ook! Ben als puber met mijn moeder naar de film geweest bij de release- ons een weg banend door een protestmenigte van Zeeuwse zwarte-kousen-gereformeerden! ´What´s the buzz, tell me what´s happening, what´s the buzz!´Ideaal om bij te stofzuigen. :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *