web analytics

0

EEN KATER, EEN BLOODY MARY & EEN SCORE

middengelukt1

IMG_6532
OMG! Dit is toch wel een gevalletje The Hangover, part 1. Gisternacht voelde het allemaal zo goed, maar ik moet heel even bijtrekken deze ochtend.

IMG_6535
Het zoontje van Y. en F. komt bij me op de bank zitten om te Minecraften en ik doe even gezellig mee.

IMG_6537
F., de man van Y., maakt een geweldig ontbijtje voor ons.

IMG_6538
Happy dierendag Pushkin!!

IMG_6543
Goed. Op het programma van vandaag staat dus een bezoekje aan de Ij-hallen vlooienmarkt, maar de kater slaat dus nu pas goed in. We hebben nadorst, vreselijke nadorst. We bestellen 2 jus d’orange, 2 water en 2 bloody mary’s.

IMG_6545
Ik krijg ‘m niet weg. Ik moet bijna spugen. Niet dat de bloody mary niet lekker is, neen, de kater is gewoon té groot. OMG! Ik drink nooit meer.

IMG_6548
We vermannen ons en gaan toch bij de Ij-hallen naar binnen om nog meer vintage te shoppen. Gelukt, maar met heel veel moeite. De kater komt op en gaat weg en komt op en gaat weg. Hierboven een foto van 1 van de jurken die ik kocht.

IMG_6549
Als onze tassen vol zitten en we echt niets meer kunnen dragen doe we een verlate lunch bij café Het Noorderlicht. Ik heb dus echt heel veel gekocht voor echt heel weinig! Ook veel dromenvanger-dingen, dus echt een SCORE!

IMG_6550
Mooie plek en de zon schijnt ook nog.

IMG_6556
De lunch blijft gelukkig zitten en m’n kotsneigingen verdwijnen nu pas echt. PFFF!

IMG_6557
Maar we zijn er nog niet helemaal bij, want we pakken het verkeerde pontje, waardoor we dus niet op CS aankomen, maar heel ergens anders. Zucht en steun.

IMG_6561
Nadat ik al m’n krachten heb verzameld begin ik aan de treinreis richting Tiel. Op CS Utrecht haal ik een pastaatje bij Julia’s en die blijft ook goed zitten. Ik knap heel, heel langzaam op.

IMG_6573
Thuis krijgt Nina haar biologisch, dynamische en glutenvrije koekjes en ik ga een half uurtje later naar bed. Topweekend! En hopelijk morgen weer tiptop in orde, want m’n wekker gaat om 5:00. WHY!!!!

Vorig jaar had ik geen kater, maar een jetlag...

Vorig jaar had ik geen kater, maar een jetlag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *