web analytics

2

GEBAK, VIBO’S & GEHAAKTE KLEEDJES

middengelukt1

IMG_6320
Goedemorgen! Het is dinsdag en ik ben alweer vanaf 6:00 aan het werk. Actie! En… ik krijg tussendoor een leuk berichtje. Het is een WONDER! We krijgen geld terug van de NUON! Tijd voor een dikke parteeeeeeh!

IMG_6322
Bruce is voor!

IMG_6325
Ik pak wat bestellingen in. De You Must Be My Lucky Star-dromenvanger die ik gisteren online zette is meteen verkocht. Word ik blij van!

IMG_6326
Ik span nog een buiten-dromenvanger op.

IMG_6327
En dan komt m’n vriendinnetje J. langs met gebak! Ik help haar wat met haar website en de vormgeving van haar huisstijl. Gezellig!

IMG_6330
Kijk nou eens wat een briljant leuke post ik heb gekregen? Een doos vol met kanten kleedjes en daaronder liggen nog bolletjes haakgaren. WOW!

IMG_6331
Ooooooooh! Goedele, Goedele! Van zinnen als ‘beste man, laat je penis een vrolijk speelmaatje van haar worden’ word ik niet geil hoor. En deze dan: ‘Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen.’ ZUCHT! Mijn man was het hier overigens wél mee eens, maar ik denk dat Goedele vooral weer even in the picture wilde, want alweer zolang niet op tv of in het nieuws geweest.

IMG_6332
Kijk, Goedele, dit is pas liefde. Lekker knuffelen.

IMG_6344
Ik heb vandaag eigenlijk pas voor het eerst Spotify ontdekt. Meteen een abonnement genomen. Verslaafd. Geweldig. Had ik eerder moeten weten.

IMG_6345
Ik krijg NOG meer leuke post vandaag! Dit is een heel bijzonder en goed seksspeeltje (volgens Amerikaanse toytesters). Aan de oplader ermee.

IMG_6350
Sid Vicious ligt in een bak met kralen. Vindt-ie lekker. Soort massage aan z’n poten.

IMG_6358
Ik ben eigenlijk al de hele dag bezig met het reviewen van de vibrator op rechts. Dat is zo’n goed en bijzonder apparaat! Wat een techniek. Echt WOW. Maar ja, dat moet je wel goed beschrijven, want gewoon neerzetten: ‘Goed ding, moet je kopen, slechts € 169,90’, ja, daar kom je niet ver mee. Dus… De review van de Bi Stronic Fusion staat online. TOPDING.

IMG_6363_1
Ooooh Nina, wat heb je eigenlijk een vieze poten!

IMG_6366_1
Maar ze ligt er niet mee op de bank, dus niks aan de hand, vindt ze.

IMG_6367
M’n moeder deelt even een spiritueel tekstje op Facebook.

IMG_6371
En terwijl J. ’s avonds naar z’n eerste rugby-training gaat maak ik nog een dromenvanger met een veertje van een specht en ga ondertussen helemaal happy met Spotify. Dat ik dat niet eerder ontdekt heb. Ik kan er niet over uit. WOW! Verder heb ik helemaal geen vunzige gedachten gehad over mijn man tussen 20 andere brede rugbyspelers onder de douche.

 

Vorig jaar ging ik snorkelen op Jamaica...

Vorig jaar ging ik snorkelen op Jamaica…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Alst’ie z’n zeepje maar niet laat vallen….

  2. Marjan schreef:

    Niet? Ik wel…. *angelic smile*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *