web analytics

1

GEEN KETTING, EEN LUIAARD & WEBSNACKS

middengelukt1

IMG_6380
Nina heeft een balans-dag vandaag.

IMG_6390
Ik ben vooral heel druk aan het schrijven. Dit is een briljant goed apparaat; review van de Bi Stronic Fusion van Fun Factory (klik).

IMG_6391
Deze test ik uit, maar die is ruk (en € 139,90)! AARGH!

IMG_6394
Dan even langs de Secunda (de kringloop van Tiel) waar ik me wederom kapot erger aan de belachelijke prijzen. Ik zag een ketting die je nog niet aan je hond zou geven (maar wel aan een dromenvanger kan hangen) voor € 5,50! Die liggen bij de Action voor 1 euro. Ik kan er zo slecht tegen. Waarom nou? Niemand koopt ze en ze worden binnen een maand weggegooid volgens mij. Nou ja, adem in en adem uit. Daarna even langs de ouders van de oppaspuber, even langs de Action (waar ik wél kekke dingetjes vind om aan de dromenvangers te hangen) en langs de Albert Heijn. En dan ook nog even snel naar binnen bij een vaag kringloopwinkeltje naast de school van de oppaspuber die alleen op woensdag geopend is. En… kijk! Wat vind ik daar? Voor 1 euro? Een luiaard-knuffel! Niet voor mezelf, maar voor vriendin F, want die spaart luiaard-knuffels (ze had er al 1). Hij heet Louis.

IMG_6395
Ik haal meteen de oppaspuber uit school. Die gaat thuis keurig aan haar huiswerk. Al is keurig een heel groot woord. Bruce wordt trouwens steeds bruiner naarmate hij ouder wordt.

IMG_6398
Ik heb tussen alles door ook nog een nieuwe buiten-dromenvanger opgespannen.

IMG_6399
Ja, Bruce, die wordt roze met paars.

IMG_6401
En alweer af? Yep! Met in het midden een bloem die ik ooit in m’n haar had en waar het achterkant van kwijt is. Upcycling, ik hou ervan!

IMG_6402
Hier hou ik nog steeds heel veel van; snijboontjes.

IMG_6404
We doen het gebruikelijke rondje De Wereld Draait Door en Utopia en plakken daar wat gezellige internetfilmpjes aan vast met ‘De Leukste Websnacks’. Ik moet zeggen dat dit soort programma’s (met Youtube-filmpjes en virals) uitermate geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Het is lachen voor iedereen, het is vrolijk, niemand gaat er dood (zielige hondjes worden altijd gered) en stukken leuker dan het huidige journaal. Ook leuk is het om te merken dat je dus veel meer van dit soort filmpjes kent dan je denkt (“Die heb ik al gezien.”).

IMG_6407
Als de puber op bed ligt, dan span ik nog wat dromenvangers op.

Vorig jaar deed ik een culinaire toer door Jamaica...

Vorig jaar deed ik een culinaire toer door Jamaica…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan Folkersma schreef:

    Mijn zwarte kater is soms ook iets bruiner dan anders. Ik dacht dat’t van een bepaald merk eten kwam of van het lang in de zon liggen. Maar het komt en het gaat, dus of het met leeftijd te maken heeft?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *