web analytics

0

ONTBIJTJE, BALLEN & AGAAT

middengelukt1

IMG_7234
Zondagochtend. Lekker uitslapen tot 8:00, wat hangen met dieren-docu’s en als dochter S. is ontwaakt een ontbijtje.

IMG_7235
Ik ben blij dat we allemaal van een stevig ontbijt houden in dit huishouden. Ik eet zelfs 4 boterhammen (okay, 3 met geitenkaas), maar toch. Een goed ontbijt is het beste begin van de dag.

IMG_7237
Vind Nina ook.

IMG_7241
Dan kan je de rest van de dag lekker samen hangen op de bank en alle kleedjes onder kwijlen. Onder het kleedje ligt dochter S., die heeft een chill-weekend.

IMG_7255
Ik heb na uren en uren en uren zoeken eindelijk wat tasjes gevonden die ik wil hebben (om aan de dromenvangers te hangen), maar ik vrees dat ik ze zelf moet gaan maken, want ze zijn nogal duur (als in; vanaf 20 euro), dus… Gelukkig heb ik alle zelf materialen in huis (duh, want ik heb alllllles).

IMG_7257
We eten… verse spinazie met gehaktballen.

IMG_7273
J. brengt dochter S. weer richting Apeldoorn en dan heb ik alle tijd om deze beauty af te maken! Het is een opdracht, dus al verkocht, maar WOW, wat is-ie goed gelukt, al zeg ik het zelf! Ik ben helemaal verliefd op de edelsteen in het midden (agaat) (en ik heb er natuurlijk meteen wat besteld, want dit maakt ’t helemaal af, ook spiritueel gezien).

IMG_7275
Je zou het niet zeggen, maar Nina kijkt Heel Holland Bakt.

Vorig jaar kreeg ik een setje brillen...

Vorig jaar kreeg ik een setje brillen…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *