web analytics

5

PLOG DINSDAG 12 FEBRUARI 2019


Oh! Lord! Hoe lekker blijft dit!


Er komen steeds meer dingetjes bij qua smaak! Op de sojaboontjes zitten gecrushte wasabinootjes, voor een flinke kick in je mond.


Zo. Happeta! Het is dinsdag en elke dinsdag review ik een lingeriesetje op Climaximaal.nl. Ik rock dit pakje (al zit-ie niet tiptop).
M’n review staat: COTTELLI WETLOOK BODY – LINGERIE REVIEW #526.


Hahahaha. Zo heel af en toe komt er nog een berichtje bij in het ‘Ex Wives-Whatapp’-clubje. Heerlijk.


Onze Emté is veranderd in een Coop en hoewel ik dacht; kan niks worden, ben ik eigenlijk enorm verrast! Veel meer producten, ruimere winkel. Ik ben fan!


Ik ben naar de chirurg geweest en daar werd ik voor het eerst sinds 1,5 maand rustig en relaxt te woord gestaan. De huisarts had nog nooit zoiets gevoeld en de radioloog was niet echt communicatief. De chirurg heeft me bevoeld en bekeken en denkt bijna zeker te weten dat het goed komt met de tijd. De zenuwen die m’n mondhoek aansturen lijken intact, maar een zwelling die heel langzaam weggaat zit het omhoog gaan van die mondhoek in de weg. Mocht het na 2 maanden niet over zijn, dan kan ik alsnog voor een operatie kiezen en die wordt dan van binnen uitgevoerd (door m’n wang), dus ik houd er geen litteken aan over. Dit verhaal ga ik natuurlijk meteen even aan m’n ouders vertellen, want die waren ongerust.


Ik zit de laatste tijd tijdens het werken in oude elpees van Queen. Ik blijk ze nog allemaal mee te kunnen zingen ook.


K.U.T.-puzzel.


Nien! Het is 17:30 en het is nog licht! Wat een heerlijkheid!


Pasta bolognese uit de diepvries. Ook heerlijk.


’s Avonds naar vriendin F. en poezen Mango en Kiwi. Even wat zwarte-katten-liefde absorberen!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. ingrid schreef:

  Hihi….zwarte katten liefde absorberen. Bruce:)

 2. Esther schreef:

  Zie je je stief- en oppasdochters eigenlijk nog wel eens?

 3. Judith schreef:

  In beton…😂 Als dat eens kon!

 4. Megan schreef:

  Ja net als jij missen alle lezers de meiden denk ik wel een beetje! Hoop dat het hen goed gaat! Ik denk dat ze jou en je kookkunsten en knutselsessies ook missen!

 5. Viviane schreef:

  Heb je geen vriend of vriendin die reiki doet ? Het probleem met je kaak is volgens mij prima op te lossen met reiki, beetje energie geven, de zwelling eruit trekken (energetisch gezien dan) en terug wat goeie energie geven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *