web analytics

5

PLOG DONDERDAG 21 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6281
Het wordt er niet leuker op, ’s ochtends de krant lezen.

IMG_6282
Ik maak wat dromenvangers en ik pak er een paar in! Deze grote, groene is eindelijk verkocht! Hij heeft bijna een jaar in de shop gehangen, maar uiteindelijk vindt dus elke dromenvanger een nieuwe bestemming. Fijn.

IMG_6283
Ik ben aan het opruimen. Deze gaan allemaal weg! Weg! Weg!

IMG_6284
Ook deze stapel met dekentjes gaat weg! Weg! Weg! Naar Stichting Dierenambulance Tiel, dat dan weer wel! Kunnen ze gebruiken voor zielige poesjes, of verkopen op hun markt, mij maakt het niet uit, al gooien ze ze weg, want ik blokkeer als ik die zakken zie. Ik wil alles weg, ruimte, maar kan het niet weggooien. Goeie oplossing dit!

IMG_6288
Eindelijk komen m’n courgette op! Grote bloemen! Hoera!!!

IMG_6291
Niemand die het ziet waarschijnlijk, maar ik ben heel erg aan het opruimen geweest! Ik zie een stuk tafel!

IMG_6292
En kijk een wat een gesorteerde bakjes.

IMG_6293
Heel goed bezig hoor.

IMG_6294
Een grote bak met alle lintjes.

IMG_6295
En ook alles in die bakjes is georganiseerd.

IMG_6297
Ik heb alle troep gewoon aan de andere kant van m’n atelier neergezet, dus die kant heeft misschien binnenkort wat aandacht nodig. Bruce heeft het heet en gaat tussen de veren liggen. Zou ik ook doen. Met die hitte ben ik af en toe bang dat hij erin blijft, dus ik check steeds of hij nog wel ademhaalt. Hij doet het nog.

IMG_6298
Was gedaan.

IMG_6303
J. heeft dochter S. opgehaald. Vakantie!!!!! Ik maak een lekkere maaltijdsalade met makreel, bietjes, mierikswortel en aardappeltjes. NICE!

IMG_6309
We kijken de serie Stranger Things.

strangerthingsposter
Echt supertof! En een 9.2 op IMDB, dus we zijn niet de enigen die ‘m goed vinden.

IMG_6310
Nina checkt even wat J. gaat doen.

IMG_6314
Tuurlijk! Bij een goede serie horen goede snackies!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. C.J. schreef:

  De foto van je salade kan zo een kookboek in, nice hoor!

 2. esther schreef:

  Stranger things was zo gaaf! Binge gewatched :-)

 3. Joop schreef:

  Een paar jaar geleden kreeg ik gefrituurde courgettebloemen op mijn bord. En dat was nog lekker ook!

 4. Else schreef:

  Ook J helpt met het leegruimen van de diepvriezer ;-)

 5. Jaaa wij zijn van het weekend ook met Stranger Things begonnen! Werkt idd heeel verslavend. Dat jaren 80 sfeertje is ook echt tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *