web analytics

4

TWEEDE KERSTDAG 2015

middengelukt1

IMG_9506
Het was mijn plan om deze jurk te dragen Tweede Kerstdag (daar rechtsonder zit al kwijl van Nina, zo fijn een Amerikaanse bulldog).

IMG_9509
Ik draai even een ontbijtje in elkaar. Even rustig de krant lezen.

IMG_9511
Maar mijn man vindt deze jurk niet kunnen, want m’n schoonvader komt. En dit is allemaal iets teveel van het goede. “Er hangt toch een kettinkje tussen?”, zeg ik. Maar dan nog vindt J. het iets too much. Ik vind het prima kunnen en ik had de jurk ook gewoon aangehouden, als hij niet iets te strak onder m’n oksels had gezeten.

IMG_9512
Ik ga nog even bezig met deze dromenvanger. Alleen de stukken amethyst moeten er nog aan.

IMG_9513
Hier staan nog allemaal kleine kerstcadeautjes die ik moet inpakken voor maandag (dan gaan we met dochter S. en de oppaspuber spelletjes doen) (met prijzen).

IMG_9514
Aha! Kijk! Daar zijn mijn ouders alweer. En Nina.

IMG_9518
En de rest van de familie! Wat gaan we doen? Nou! Klaverjassen natuurlijk!

IMG_9519
Met een worstplankje.

IMG_9520
En ook nog een kaasplankje.

IMG_9522
En een moeilijk kijkende Nina.

IMG_9524
Nog moeilijker.

IMG_9529
Bruce wil zoals altijd op schoot.

IMG_9531
M’n vader lacht, dus volgens mij is-ie aan het winnen…

IMG_9534
Terwijl de ouders nog een rondje doen, bereid ik het avondeten voor en doet J. wat ik zeg. Prima rolverdeling.

IMG_9536
Ergens daar onder de dekens en kussen ligt dochter S. naar iets met zombies of vampieren te kijken. Het was de bedoeling dat ze deze kerstdagen zou leren klaverjassen, maar ze vindt het een stom spel. Dan heeft ze mooi pech, want het is dus wel de bedoeling dat haar verkering later ook kan klaverjassen en dat ze mij en J. op dan komt halen voor een paar potjes als we bejaard zijn.

IMG_9537
Kijk, hier doet J. precies wat ik heb gezegd; het draaien van perfecte gehaktballetjes.

IMG_9538
En hier poseert hij even gezellig met mij en m’n selfiestick.

IMG_9539
En… je raadt het nooit! We gaan gourmetten!!! Ramen tegen elkaar open en gaaaaaaaan! Deze jurk was qua decolleté net iets minder erg dan die andere, lijkt me.

IMG_9540
En kijk! Hier is iedereen alweer naar huis en… de kerstboom ligt alweer alweer in de berging! Even met z’n drieen alles in dozen doen, naar boven brengen, stofzuigen en klaar!!!! ZO FIJN! Wat een ruimte!

Vorig jaar vierde ik ook Tweede Kerstdag! Ja, echt...

Vorig jaar vierde ik ook Tweede Kerstdag! Ja, echt…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joop schreef:

  Met dat kettinkje valt het decolleté niet eens op.

 2. Ingrid schreef:

  En het was qua kleur ook de ultieme kerstjurk.

 3. Renske schreef:

  Je kijkt zo blij op die laatste foto’s! Heerlijk!!
  Enne ik respecteer je keuzes uiteraard maar zou je plogs wel missen hoor!

 4. Maurice schreef:

  Ik vond het ook wel kunnen. Heb op beeld wel meer gezien bij andere dames.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *