web analytics

4

PLOG ZONDAG 2 APRIL 2017


Ja Nientje, het is zondagochtend en het is vroeg. Wij houden niet van uitslapen! Wrijf die slaap maar uit je ogen, want we gaan…


Rausen!!!


Met een balletje!!!! WOEHOE!!!

@electricluna gooit een bal (en is daar héél blij mee)

Een bericht dat is gedeeld door @loewedown op

Nee, ik ben niet blij met mijn worp, ik ben gewoon blij met mezelf! Ik weet dat ik niet kan gooien en als je maar weet waar je kernkwaliteiten liggen, dan hoef je je niet te schamen voor het feit dat je niet in staat bent om een tennisbal verder dan 5 meter te werpen (ja, ik weet het; er zijn van die werp-dingen te koop bij de Action).

Nina neemt ons mee uit lopen

Een bericht dat is gedeeld door @loewedown op

Ook een kernkwaliteitje; relaxt op selfies staan.


Dit zijn geen gorilla’s in de mist, maar schatzoekers in de mist. Er zijn onlangs een paar archeologische topvondsten gedaan in Medel (dat is dus het bedrijventerrein van Tiel) en nu zijn er volgens mij wat illegale schatzoekers in de buurt bezig.


Martin Kers eat your heart out.


Dit is een hele, hele, hele afgepeigerde hond.


Met haar laatste restje energie springt ze uit de auto. Ze slaapt de rest van de dag.


Wij doen een ontbijtje.


En de Luna-fluisteraar laat nog even mijn werp-kwaliteiten aan Bruce zien. Bruce is ook niet echt onder de indruk.


Hij gaat vandaag wel voor het eerst naar buiten. En weer naar binnen en weer naar buiten. Ik ben zo blij dat de deur open kan blijven staan.


Ik had al eens geschreven dat ik momenteel een relatie heb met een nerd hè?


Hij heeft daarentegen een relatie met een culinair wonder die van een restje bloemkool een heerlijk soepje voor de lunch weet te maken.


Daarna doen we een poging om aan de 10.000 stappen te komen vandaag door een wandeling naar de stad te maken. De calorieën die we daarmee verbranden doen we weer teniet door een ijsje van de Daisy’s, maar ja, de zon schijnt! En ze hadden stracciatella-ijs. Dus.


Het is Tiel Pakt Uit, een terugkerend ‘evenement’ in de binnenstad van Tiel. Vandaag is het thema ‘visserijdagen’ en staan er wat kraampjes met mensen die oude ambachten beoefenen. Best geinig. Er is ook een touwslager en de vader van de vader van mijn vader was touwslager! In Tiel! Stukje genealogie naar de mensen toe!


Een vrouwtje dat een net om kruiken spant. Zal vast ook wel een mooie naam hebben. Kruikenbakker of iets in die richting.


De folders! De folders! Bij de LIDL hebben ze volgende week deze vogels en ooooh… ik moet eigenlijk heel erg zuinig gaan doen, want mijn (besteedbare) inkomen is door alles wat er het afgelopen half jaar gebeurd is behoorlijk op achteruit gegaan, maar toch…


DIE! DIE! DIE! Ik wil ‘m heel graag… ik denk dat mijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn als ik ‘m niet in de tuin heb staan!


Oh, wat een geluk! Nog even lekker loungen in de tuin! Ook Nina kreeg het nog net voor elkaar om een stukje te wandelen en daarna op de loungebank te springen. Van achter een balletje aanrennen in de ochtend word je moe…


We eten… Thaise vis van Piet de visboer! Geregeld door mijn vader Piet! En Piet de visboer is ook weer dezelfde als Piet de vismaat van mijn vader Piet! Ik val om 21:15 als een blok in slaap tegen de Luna-fluisteraar. Ik heb een hoop slaap in te halen van de afgelopen weken! En ik onthoud ook m’n dromen weer. Ook dat is fijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Kees Versluis schreef:

    Laatste met gym. Ik ook. De op een na laatste was, èn de dikste èn de op een na langste. Hij was ook nog eens dom en ik intelligent. Tot elkaar veroordeeld vanwege de “Dalton-opstelling” met gym. Verder geen traumas aan over gehouden, maar vergeten doe ik het niet. Leuk weer om te lezen. (Vooral mijn leven NOOIT MEER HETZELFDE)

  2. Ingrid schreef:

    Wat een fijn fotografeer ‘object’ blijft Nina toch. Lekkere zondag hoor.

  3. C.J. schreef:

    Erger nog: een Apple nerd… ;-P

  4. Bravo ! Votre blog est l’un des meilleurs que j’ai vu !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *