web analytics

3

PLOG ZATERDAG 1 APRIL 2017


Het was dus de bedoeling dat de Love Ritual die ik heb vormgegeven gisteren bij mij bezorgd zouden worden. Maar er was een vertraging bij de drukker, dus ik print de rituelen verkleind uit, zodat ik ze straks wel kan presenteren straks. Want M. en ik gaan richting de Love Bubbles in de Achterhoek!


Looking good! Echt hoor. Nog steeds -15 kilo! HOE DAN!? Gezond eten. Veel bewegen.


Gelukkig waren ook heel veel producten wél bezorgd door de drukker, dus die kunnen richting de Love Bubbles. En ik ga nu eindelijk die doosjes met Dream Cards wegbrengen… wat een werk was dat! Ruimt lekker op zo.


En daar zijn we al! En terwijl we er zijn wordt ook nog (bijna) al het missende drukwerk bezorgd! Toch wel een licht emotioneel momentje hoor! Vriendin M. en ik zijn er weken mee bezig geweest qua tekst en vormgeving en nu ineens is het gedrukt en helemaal ‘echt’.


Het dochtertje van vriendin M. laat ons even alle dieren op de boerderij zien. Die had ik allemaal al gezien natuurlijk, maar ik doe graag nog een keer de tour.


Maar! Vergeet het drukwerk! Vergeet die Dream Cards! Vergeet weet ik veel wat ik nog meer heb gemaakt de afgelopen weken! Hier kwam ik voor! Er is donderdagavond een lammetje geboren en hij (Dorus) wil niet drinken bij z’n moeder! DUS! Mijn liefste wens komt uit (vorige week 21 maart gevraagd aan het universum en zie hier; sometimes dreams can come true)!


Hoe gelukkig ben je nu Luun? HEEL GELUKKIG! Het lammetje zat onder de poep, maar was nog steeds heel zacht en lief! Nu wil ik een lammetje voor mezelf.


Na een koffie en een koekje vertrekken M. en ik naar een kringloopwinkel in Vorden. Kijk, dit zijn wel de leukere prijsjes; 5 boeken voor 1 euro. Maar daar was ik niet naar op zoek. Ik ben heel hard op zoek naar gehaakte kleedjes voor in het midden van m’n dromenvangers. Hadden ze niet.


Wat ze wel hadden zijn deze MEGA-AWESOME laarzen! Zo fout, zo hysterisch, maar zo gaaf! En… in mijn maat 41! Zie je niet vaak. En sowieso niet in de Achterhoek. Voor maar 8 euro en amper gedragen. Ik hou ervan.


Ook nog wat dingetjes voor in de paastak gescoord. Topdagje zo!


In weer door het Achterhoekse landschap terug. Niet over de snelweg, maar lekker tussendoor.


Hier zit een tevreden vrouw.


Al heb ik nu zo achteraf best wel spijt dat ik deze poedel niet heb meegenomen van de kringloopwinkel in Arnhem. Ook daar gingen we nog even langs, op zoek naar gehaakte kleedjes. Ook hier geen kleedjes.


In Arnhem deden we wel een verlate lunch bij een heel chique etablissement. Kuch.


Het Frites Atelier van Sergio Herman.


Op zich helemaal niks mis mee, met dit frietje. Het zou een culinair frietje moeten zijn. En dat is het ook wel. Enigszins. Ik weet het niet. Het ziet er allemaal fantastisch uit. De zaak zelf, de mensen die er werken, glimmend, goud, grote ‘kranen’ waaruit je zelf 2 sauzen kunt ’tappen’. Nou ja, maar ja, hmmmm… ik vind 10 euro voor 2 frietjes (dat is omgerekend 22 gulden, ik dacht; ik reken het nog maar een keertje om) echt een beetje teveel van het goede. Maar ja, de ‘frites-beleving’ was zeker anders dan anders en we zijn weer een ervaring rijker!


In Arnhem hingen overal gele en zwarte shirtjes. Leuk.


Als we thuis komen zijn eindelijk (na 2 maanden) mijn volledig illegale Adidas-Superstar-sneakertjes met regenboog-spetters via AliExpress gearriveerd! Ik heb gebeden voor de Chinese kindjes die deze schoenen hebben gemaakt en ook sorry gezegd tegen de Adidas-God voor de illegale aanschaf van deze schoenen, maar ik vind ze dus GEWELDIG! En ze passen, ook fijn. Ik had eigenlijk verwacht ze niet meer te krijgen, want ik kreeg een paar weken terug een ingewikkeld papier van de douane waarop ik in moest vullen wat er in het pakketje zat. Ik dacht; ja, doei, ik ga echt niet melden dat ik nep-Adidas-schoenen heb besteld. straks krijg ik een boete. En als je dat formulier niet invult, dan krijg je ze dus alsnog. Ze dreigden op dat formulier met terugsturen, maar terugsturen is denk ik duurder dan gewoon doorsturen. Just saying.


Nina is ook heel blij dat we weer thuis zijn. Slet.


We kijken ’s avonds naar deze film. Heel erg goed. Maar dan echt. Spannend.


Nog een enigszins light snack erbij (kroepoek met kip-kerrie-salade en een blaadje koriander) en dan naar bed. Wat een fijne dag was dit.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Ziet er op de foto’s ook zo uit. Als een fijne dag. Geweldige laarsen!

  2. Girlzilla schreef:

    Zo jaloers op je laarzen…. Maar ze zijn je zeker gegund! ;)

  3. Buffy schreef:

    Ne n’ai jamais lu Chinua Achebe. Joseph Conrad bien davantage (je me régale en ce moment du miroir de la mer chez Folio classique). Ma dernière lecture du cÅ“ur des ténèbres n’est pas très fraîche, je n’en garde pas le souvenir d’une dénonciation du colonialisme mais la « dimension proprement raciste de l’œuvre et de lâa™suteur&nb€p;», ça, ça me la coupe. Je note « Ã€ relire » sur mon carnet de bal.Au cabestan !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *