web analytics

1

PLOG VRIJDAG 31 MAART 2017


Looking good! En ook gewoon 6 uur non-stop geslapen! Gaat weer de goede kant op met mij.


Even met m’n ouders boodschappen doen bij de LIDL, want… het is vrijdag!


Thuis even koffie met een croissantje met m’n ouders en Nina en als ik boven kom om te gaan werken tref ik dit aan. Ik heb een heel klef vriendje. Ik hou ervan.


Waar ik ook HEEL ERG VEEL van houd is van deze dildo. Het is de Pure Wand van Njoy en ik heb daar een ontzettend leuke, toffe, hysterische, lyrische review over geschreven die niet alleen over deze metalen dildo gaat, maar ook over mij, de liefde, seks en het universum en de natuur! Ik zou zeggen; lees ‘m! REVIEW #333: NJOY – PURE WAND: DE BESTE DILDO TER WERELD (want het is dus de beste dildo ter wereld). ECHT!


Ik vind mezelf zo grappig.


Oh! Graag meer, meer, meer van dit soort dagen!


M’n seksspeeltjes-kantoor gaat dus een verdieping naar beneden en dat wordt nogal een onderneming! M’n seksspeeltjes van Fun Factory (top-merk) heb ik alvast bij elkaar verzameld. Goed bezig!


Even Nina uitlaten in m’n Bambi-bomberjack!


Ik had gisteren genoeg gekookt, dus ook vandaag eet ik weer die spruitjes-curry. ZALIG! Bord leeg? Ja, dit hele bord ging leeg.


En dit was m’n toetje. Ook op? Ja, helemaal op.


Ik luister en kijk met een half oog naar een seizoen ‘Project Runway’ via Netflix.


Want ik ben hard aan het werk met allerlei dromenvanger-opdrachten. Al is deze met de eenhoorn geen opdracht, maar gewoon eentje die ik graag wilde maken. Want ik ben gek op eenhoorns!


I <3 this shirt.


En ik ben ook gek op dit uitzicht. Hysterisch en chaotisch, maar ik kan alles vinden! Lekker de hele avond dromenvangers maken. Heerlijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Die foto van jouw blote tenen naast de poot van Nina. Zóó cute.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *