web analytics

0

NIEUWE OVEN, NIEUWE AFWASMACHINE EN HET UITDUNNEN VAN DE BOEKENKAST

middengelukt1

IMG_8968
We beginnen onze zaterdag om een uurtje of 7:00, want we kunnen toch niet uitslapen. We kijken Absolutely Anything.

5347
Eigenlijk best leuk; HIER de info.

IMG_8973
Ik maak een broccolisoepje met zalm.

IMG_8977
En zo ongeveer daarna vliegt de hele wereld mij aan. Ik heb me best rustig gehouden de afgelopen weken, maar mijn afwasmachine is dus al VIER weken, ik herhaal; VIER WEKEN kapot. En nu is een paar dagen geleden ook de oven kapot gegaan en dat was voor mij de BLOODY LIMIT! Nu vind ik het fixen en inbouwen en regelen van dit soort zaken eigenlijk mannenwerk. Net als het buiten zetten van de container. En ja, dat kan ik ook allemaal zelf, maar ik wil graag dat hij het doet. Nee, hij moet dit zelfs doen. Ik zou hier een hele lange blog over kunnen schrijven en misschien moet ik dat nog maar een keer gaan doen, maar ik ben het NU zat, dus ik wil NUNUNUNUNUNU naar een bedrijf waar ze ovens en afwasmachines verkopen en die kopen we dan ook NUNUNU en die oven die bouwen we er zelf wel in en voor die afwasmachine laten we een mannetje komen. Schijtzooi. Achter de oude oven komen we deze prachtige tegeltjes tegen trouwens… Zo ontzettend ‘zonde’ van het geld eigenlijk allemaal, maar ik kan niet zonder afwasmachine en al helemaal niet zonder oven en ik ben blij dat we ‘gewoon’ 2 nieuwe apparaten konden kopen zonder in financiële ellende te belanden.

IMG_8979
Ik had van dat geld liever 100 cocktails op Jamaica gekocht, maar ach, van een nieuwe oven wordt een huisvrouw ook ontzettend blij. En uiteindelijk is J. ook heel blij dat ik weer blij ben. Want zo gaat dat in een huwelijk. Vrouw blij. Man blij. SIMPEL!

IMG_8981
En om te vieren dat we allebei blij zijn halen we een bak kibbeling. Bij Zwarte Piet.

IMG_8982
Lekker hoor!

IMG_8984
Oh, we zijn tussendoor ook nog bij de kringloopwinkel geweest en daar heb ik een zak schelpen gekocht om aan dromenvangers te hangen. Mooi hè?

IMG_8985
Ik word hier heel blij van! Maar dan ook echt HEEL blij. Bijna blijer dan van een nieuwe oven, het scheelt niet veel.

IMG_8989
Toch nog een beetje Sinterklaas vandaag. Ons buurmeisje gelooft nog in Sinterklaas, dus de buren hebben gevraagd of wij de zak met cadeautjes voor de deur willen zetten en even hard op het raam willen kloppen. Als bedankje krijgen we pepernoten en nog meer Sinterklaas-lekkers.

IMG_8993
En dan vliegt nog veel meer mij aan. Ik sleep m’n hele leven al zoveel boeken mee. En waarom? Ik heb ze gelezen of ik ga ze nooit meer lezen of inkijken en het is allemaal ballast. Ik doe de helft van mijn boeken weg naar de kringloop. Zonder spijt.

IMG_8994
Ik houd uiteraard wel de mooiste en beste boeken, maar wat moet een mens met 100 poezenboeken? Ik bewaar de 10 mooiste en een paar om te gebruiken voor collages en de rest; doei.

IMG_8995
Kijk, wat een prachtige afwasmachine daar staat.

IMG_8996
En de oude oven.

IMG_8997
Ik zit al weken in deze rotzooi en ik voel me heel zielig.

IMG_8999
Als troost maak ik een bak van dit.

spaghetticarbonara
Spaghetti carbonara.

IMG_9002
En de rest van de avond lekker hangen op de bank met de katers en hond.

IMG_9004
We kijken naar De Kwis.

IMG_9005
Die eigenlijk best wel onderhoudend is.

 

Vorig jaar had ik m'n Helweek dag 5...

Vorig jaar had ik m’n Helweek dag 5…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *