web analytics

2

PLOG WOENSDAG 18 JANUARI 2017


Goddomme Luun, wat sexy!!! Het is inmiddels 6:30, maar het was m’n bedoeling om om 6:00 te gaan rennen. Dat lukte niet, want de Start To Run-App crashte en toen moest ik ‘m opnieuw downloaden en toen wist ik m’n wachtwoord niet meer en toen… DRAMA! Nou ja, niks aan de hand natuurlijk! Start To Run, en gaaaaaaan! Allemaal weer keurig gelukt! Heerlijk, heerlijk, heerlijk! Ik had van diverse mannen in mijn leven gehoord dat het dus echt niet zo slim is om met zwarte kleding te gaan rennen zonder lichtjes of reflecterende vestjes, dus ik dacht; laat ik die maar eens aanschaffen bij de Action! Dus ik ben niet alleen heel gezond bezig, maar ook heel veilig.


En ook een gezonde salade erachteraan.


Hé, in de auto bij m’n vader? Het is toch nog geen vrijdag? Nee, maar we doen even een familie-uitstapje naar de Action in Beneden Leeuwen!


Ja, hierom houd ik van de Action! Ik heb 4 doosjes met daarin 10 van dit soort kaartje gekocht! Voor 89 cent per 10, dus bijna gratis.


Hoe leuk! Heel leuk! Aaargh!!!


Ik word weer keurig thuisgebracht door m’n ouders en dan spring ik nog even op de fiets naar de Emté. Daar zit deze hond keurig, zonder lijn (!) te wachten op z’n baasje… met tak! Ik word hier heel blij van.


Hier word ik ook heel blij van; 48 stiften (en SUPERstiften) bij de Action voor 12 euro.


Dit kocht ik ook voor mezelf. Ik ga tijd maken om te creëren. Minder tv, meer creatief, dat is wat ik altijd al wilde en dat is wat gaat gebeuren.


Daarom heb ik ook nog dit gekocht. Supergave pennen. Binnenkort het resultaat.


WTF? De oppaspuber is gearriveerd en we doen een rondje huiswerk. Thema: voortplanting. Kan iemand mij de zin ‘Seksualiteit kan mensen plezier geven, bijvoorbeeld doordat ze opgewonden raken’, uitleggen? Nou ja… de puber vind het sowieso allemaal ‘VOOR SCHUT’.


Bruce komt even helpen. Hij heeft hier gewoon heel veel verstand van, want hij is een transgender-kater, dus van alle markten thuis.


Hier denkt hij even diep na over de dingen.


En hier lig ik alweer met m’n dikke BFF op de bank. Vroeg naar bed, want zo vroeg opstaan om te rennen, dat voel je dus wel!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Ik wil dat ook wel even zeggen hoor, als niet-man – heel onvoorzichtig voor jezelf om in donker gehulde kleding over des heren weg rond te rennen. Ben me ooit echt bijna doodgeschrokken van een totaal in het zwart gehulde hond-uitlater. Ik had hem/haar bijna platgereden ware het niet dat de hond een gouden terughaler of een blonde lab was. Daarna moest ik wel effen een minuut of 5 hyperventileren en ik ben blij dat ik niet weet hoe ik er aan toe geweest was als ik echt iets geraakt had.

  2. Josje schreef:

    Haha oppaspuber heeft aan jou wel een absolute expert bij haar huiswerk! ‘…omdat ze opgewonden kunnen raken’, ja maar echt… dat is me toch een partijtje plezierig! Dat komt immers ook altijd alleen voor TIJDENS de seks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *