web analytics

4

PLOG DINSDAG 17 JANUARI 2017


Zo… laat ik deze dinsdag maar eens beter beginnen dan de maandag gisteren! Vorige week was ik in de Secunda in Tiel en daar zag ik deze kast. Ik wilde ‘m! Ik wilde ‘m! Maar niet gekocht en eigenlijk meteen spijt dat ik dat niet deed, want ik wil al weken, maanden, jaren zo’n ouderwetse buffetkast en deze was precies wat ik zocht, maar ik twijfelde. Vanmorgen besefte ik ineens dat ik al bijna 3 maanden niet heb gerookt en dat ik daarmee toch zeker meer dan € 250,- heb uitgespaard en dat ik dus gewoon RECHT heb op die kast! Gelukkig was-ie er nog! Hoera! Hij wordt zaterdag bezorgd en ik ga ‘m roze verven!


Okay, ik snap dit niet zo.


Ach ja, de aanslag die je wist die zou komen, maar die toch altijd weer KUT is!


Vanuit de Secunda was ik ook even langs de Action gefiets en daar heb ik dit briljante luchtbevochtigings-apparaat gekocht… met LED-lichtje en geurverspreid-functie-ding.


Ik schrijf een review over deze Fun Factory Big Boss!


Nina heeft weer een balansdag.


Ik werk m’n hele TODO-lijstje af… nou ja, bijna helemaal af! Lekker bezig vandaag, dat mag ook wel eens gezegd worden.


Nog lekkerder bezig! Bloemkool-curry met rijst, pappadum, raita, koriander en een hardgekookt ei! Ik hou ervan.


Nina denkt dat ze er ook van houdt.


Even chillen op de bank met m’n BFF.


Nien, je oor!


En dan nog even een blog schrijven (SLA ME DAN, GODVERDOMME). Ik weet 1 ding; VAN JE AF is de beste therapie!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Mooie buffetkast!

 2. Ingrid schreef:

  Jou een beetje kennende van je foto’s denk ik dat het geweldig leuk gaat worden.
  Meisjes rose….ik hou d’r ook van.

 3. Else schreef:

  Fijn, kan niet wachten. Des te hoger de VA van de blauwe mannetjes, des te beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *