web analytics

6

PLOG DONDERDAG 19 JANUARI 2017


Nou, Nien, trek jij even de kaart van de dag?


Dan ga ik je daarna even uitlaten. In de kou.


Ik haat kou. Hier doe ik alsof het me allemaal niet uitmaakt.


Maar ik haat kou. Echt hoor. Al zijn dit soort plaatjes dan weer wel heel erg mooi. Maar doe mij maar 25 graden en zonder jas naar buiten en vooral; op slippertjes.


Even een ontbijtje erin.


En dan arriveren mijn allernieuwste spulletjes om collages mee te maken.


Dit! Dit! Dit! In allllllle kleuren van de regenboog! BLIJ MEE!


Hier missen een paar uurtjes, maar ik heb de oppaspuber uit school opgehaald en samen zijn we naar de Secunda gegaan om een boek uit te zoeken voor haar ‘lijst’. Dit ging niet geheel gemakkelijk. Uiteindelijk werd het deze.


En ik kocht deze voor mezelf.


Oh, en ook nog dit. Is de jeuk weer terug Luun? JA! En ik heb weer een afspraak met de huisarts gemaakt, want stuur me maar door naar een dermatoloog, doei eigen risico, maar ik wil er nu helemaal en volledig vanaf. GEDOE!


Hé, ook leuk; een nieuw tafelkleed. Nou ja, nieuw… een tweedehandsje van de Secunda.


Gaan we iets met vlees eten? Bruce vraagt dit voor een vriend.


Jazekers! Ik maak mini-hamburgertjes die we zelf aan tafel moeten bouwen!


Wat een goed idee!


En wat een Instagram-waardige foto is dit! De hamburgers waren ZALIG!


Dan met Nina en de puber op de bank! Even bijkomen van het huiswerk maken. Maar. Dan. Echt.


We hebben allebei de laatste aflevering van The Voice Of Holland nog niet gezien, dus die kijken we even terug.


Als de puber op bed ligt komt m’n vriendinnetje F. langs om de Tielse roddels van de afgelopen weken even door te nemen! Gezellig! Vindt Nina ook.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Hannah schreef:

  Je had toch pas nieuwe tattoos toen je klachten kreeg? Dit gelezen?
  http://www.rtlnieuws.nl/editienl/tattoo-allergie-vooral-rode-inkt-veroorzaakt-klachten

 2. Ingrid schreef:

  Hahahaha…..Bruce vraagt dit voor een vriend. Top kat.

 3. C.J. schreef:

  De Cirkel heb ik ook gelezen, een impuls aankoop na een bespreking in de DWDD. Erg geinig en een ‘lollig’ einde. Past goed in de always online cultuur van nu die een hoop mensen erop na houden.

 4. Berta schreef:

  Mag ik je raad geven? Ga NIET naar een dermatoloog. Die lui kunnen helemaal niets, het enige dat ze doen is symptoombestrijding, met nare zalfjes die de kwaal op den duur verergeren… Ik spreek uit ervaring. Wat begon met een exceemplek op mijn scheenbeen explodeerde tot jeukende plekken over mijn hele lijf. Ze hebben nog een huidpunctie gedaan… Mijn kwaal bleek een naam te hebben, een Latijnse… En wat is nu de aanpak vroeg ik… wat is de oorzaak? Tja, de oorzaak kon van alles zijn… en een andere aanpak hadden ze ook niet. DE Latijnse naam stond namelijk voor “grillig gevormde schrale plek”! Enfin, dat deed voor mij de deur dicht. Ik ben niet meer terug gegaan en heb mijn heil gezocht bij een homeopaat. Binnen 6 weken was ik er van af…

 5. C.J. schreef:

  Berta, fijn voor je dat je van je kwaal bent afgekomen. Ik meen dat echt! Ik vind het wel gevaarlijk om iemand aan te raden reguliere zorg te mijden op basis van jouw eigen ervaring. Overigens twijfel ik verder niet aan je oprechtheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *