web analytics

1

DE WAS, FUN FACTORY & EEN SPOOR 2-COACH

beginpaginatotaal

IMG_8250
Yeah! Het is weer maandag, 6:18. Ik ben er klaar voor. Douchen, aankleden, koffie, kus voor de verkering.

IMG_8257
Ja, hij is er ook weer. Ik beantwoord m’n mail en schrijf wat stukjes.

IMG_8260
Afwasmachine in- en uitruimen; bijna elke dag weer diezelfde kopjes, diezelfde bordjes door je handen. Ja, ik zou hier heel mindfullness mee om moeten gaan, maar daar ben ik niet toe in staat. Haat aan de afwas.

IMG_8262
Nog zoiets; de was. En weer dezelfde slipjes, boxershorts, theedoeken, handdoeken. Maar ja, het is maandag hè? Wasdag. Zie ook mijn roze Crocs. Beste aankoop van 2013; 3 euro. Ik draag ze elke dag.

IMG_8264
Nog zoiets; rekeningen betalen. Word ik niet blij van.

IMG_8271
De draaideurpoezen. In. Uit. In. Uit. In. Uit. Maak een keuze!!!!!

IMG_8272
Heel erg trots op mezelf! Ik bel met Fun Factory in Duitsland! Ik haat bellen! En dit gesprek moet ook nog in English, yes, maar het gesprek gaat heel erg goed. De dame bij Fun Factory is onder de indruk van www.climaximaal.nl (en de statistieken) en stuurt mij een grote doos met al hun nieuwste seksspeeltjes om te testen! SCORE!

IMG_8273
Stilleven in m’n kantoor. Bruce en een buttplug. Gezellig!

IMG_8274
Ik lunch. Alleen. Linzensoep uit de diepvries. I <3 mijn diepvries.

IMG_8292
Hier zit ik in m’n jurkje met petticoat bij m’n ouders. Nina ligt op de grond. Wij luisteren naar wat de Spoor 2-coach van mijn vader te vertellen heeft en ik word heel langzaam heel erg kwaad. Zo kwaad dat ik de rest van de dag geen foto’s meer maak, maar de rest van de dag besteed aan het schrijven van een brief aan de ARBO-arts van mijn vader. En aan column over de werkelijk belachelijke gang van zaken. Dan heb je je bijna 48 jaar de tyfus gewerkt. Kutzooi.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Bertie schreef:

    TB is a well known infectious disease – at one time (1960s) effectively treated with drugs – INH, PAtc,ASSreptomyNin etc. It was to be eradicated from the planet, supposedly. Today many drug-resistant strains are flourishing, and some large fraction (1/3?) of the human population may be infected. What do you foresee regards the spread of this disease during your lifetime?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *