web analytics

9

GOED NIEUWS, BLOEMEN & GEBAK

beginpaginatotaal

IMG_8301
Het is 6:00, maar ik lig al een uur of 2 wakker. Vandaag met m’n moeder naar de oncoloog. We krijgen te horen of de chemokuren zijn aangeslagen. Ik krijg geen hap door m’n keel deze ochtend.

IMG_8305
Ik trek wel m’n favoriete jurk aan. In deze jurk wil ik graag begraven worden als ik ‘m tegen die tijd nog pas.

IMG_8308
Ik ijsbeer wat door het huis en luister deze elpee van The Moody Blues. And I love you!!!! Yeah!!!! Wohowhoh, I love you!!! Nights in white Satin…

IMG_8314
Het grote wachten op de oncoloog begint. Ik blader wat door wat tijdschriften, maar geen idee meer wat ik gelezen heb. Dit is de deur richting de oncoloog.

IMG_8318
Dit is uitzicht terwijl ik door de tijdschriften blader. Ik heb die vogel iets te vaak gezien het laatste jaar. Best een lief vogeltje, dat dan weer wel.

IMG_8321
Bij de oncoloog krijgen we goed nieuws. Heel goed nieuws!!! M’n moeder is kankervrij! We snappen er niks van. Hier drinken we bij mij thuis even een bakje koffie om het te vieren. Alle huisdieren komen ook even langs om m’n ouders te feliciteren. Als m’n ouders richting hun eigen huis gaan, ga ik even lekker janken. Van blijdschap, opluchting, verdriet, weet ik veel. Alle ellende van de afgelopen 1,5 jaar komt eruit. Na een uurtje ben ik wel weer klaar met dat janken. Het is zo vermoeiend.

IMG_8326
Tijd om gebak te halen bij de lekkerste patisserie van Tiel; Schroot!

IMG_8329
En bloemen! Zulk goed nieuws moet gevierd worden met heel veel bloemen!

IMG_8330
Ik haalde ook een bos bloemen namens de vaders van de verkering!

IMG_8333
Zo. Dat ging er goed in. Dit was dan ook meteen m’n ontbijt en lunch. M’n moeder is erg blij met de bloemen. Ze krijgt ook nog bloemen van dochter S. en mijn vriendin E. komt ook nog even langs met een cadeau. M’n moeder voelt zich bijna jarig.

IMG_8334
Stress en gedoe slaan bij mij altijd meteen op m’n darmen. Nina komt hier even op het toilet kijken of alles wel goed gaat. Dat mag ze, want ik kijk ook altijd naar haar als ze aan het poepen is.

IMG_8338
Meteen maar even een noodlesoepje erachteraan.

IMG_8340
Hier ligt Nina zich te schamen. Diep te schamen. Ze heeft onze 3D-brillen kapot gevreten. Kuthond.

IMG_8342
Gelukkig had de verkering net allerlei VVV-bonnen gekregen van z’n werk. Hier sta ik in de Scheer&Foppen. Ik haat dit soort winkels. De verkering ritselt 5 brillen voor de prijs van 2. SCORE! Thuis warm ik hachee op uit de diepvries. Ik had al eens vermeld dat ik heel veel van m’n diepvries houd hè? Daarna zet de verkering de film ‘World War Z’ op. Ik krijg hier alleen de eerste 10 minuten van mee en val met 3D-bril op in slaap tegen de verkering. Zalige zorgeloosheid. Als de film is afgelopen maakt hij me wakker en duiken we meteen in bed. Beste dag van de afgelopen 1,5 jaar! Of zoals m’n moeder op haar Facebook zette: ‘Mijn dag kan niet meer stuk… wat zeg ik… mijn hele leven kan niet meer stuk… KANKERVRIJ!!!!!!!’

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Laura schreef:

  Wat een fijn nieuws! Geniet van het nieuws & van je moeder!

 2. Maurice schreef:

  Het blijft – ook bij hen die meeleven – heel goed nieuws dat je weer raakt als je het terugleest.

 3. Willeke schreef:

  Geniet,Geniet…En zooo blij voor jullie!!

 4. Youri schreef:

  Wat een geweldigggg!!! nieuws, leuk altijd om je Plogjes te lezen ;)

 5. nic schreef:

  Wat geweldig nieuws. Gefeliciteerd.

 6. Yvonne schreef:

  Firstly: very very happy to hear the news!

 7. Yvonne schreef:

  Secondly: am very jealous of your tits you gorgeous bitch!

 8. pr'muts schreef:

  dat is erg fijn om te zien/lezen. ben blij voor jullie allemaal.

 9. Kees Versluis schreef:

  Wat ben ik blij voor jullie. Van harte gefeliciteerd met dit goede nieuws. Wil je weer een keer over je vader vertellen hoe het hem is vergaan na dat vervelende ontslag? Ik vond het toen zo’n aangrijpend verhaal en omdat ik zelf in zo’n situatie was nog meer. Bij mijzelf liep het gelukkig goed af

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *