web analytics

7

NIKS, NINA & NASI

beginpaginatotaal

IMG_6603
Pffffffff… ik zit een beetje in een plogdip… Of misschien wel een gewone, algehele levensdip!!! De eindeloze herhaling van de dagelijkse, wekelijkse dingen… en dan is het weer maandag en dan ga je weer 3 wassen draaien… Zucht en steun! Nou ja, het is dus maandag, 6:27 en normaal gesproken heb ik altijd zin in de maandag, maar NOT TODAY!

IMG_6609
In de (door de verkering nogal rigoureus gesnoeide) boom in onze tuin proberen de 2 Turkse tortelduiven een nest te bouwen. Nu staan Turkse tortelduiven niet echt bekend om hun nestbouwkwaliteiten. De takjes vallen steeds weer naar beneden, maar de vrouwtjesduif is er toch bij gaan zitten. Ik hoop niet dat ze denkt dat het wel best is zo, want als ze nu een ei legt, dan valt-ie rechtstreeks naar beneden.

output_BR1s98
Nina doet maar weer een hangdag. Gisteren was het toch best wel zwaar allemaal op J.’s verjaardag. Van al dat schooien word je moe, als hond.

IMG_6622
Blije plaatje van de dag. SMILE!

IMG_6631
Ja, hoe kan ik nou lachen als ik seksspeeltjes moet testen die eruit zien als een pleeborstel. Erg verdrietig dit. De review komt later online.

IMG_6634
Dit was ook een schaap in wolfskleren. Je denkt dat je met een topper te maken hebt, maar het is gewoon een yukiyuki-ding. HUIL!

IMG_6635
Hier hangt de was, want ja, het is maandag hè? Op het wasrek ligt die pleeborstel te draaien, zodat ik erachter kom hoe lang de batterijen mee gaan.

IMG_6637
Blijven lachen Luun, altijd blijven lachen! Okay, kitten burritos! HAHAHA!

IMG_6640
Nina ligt dus letterlijk in een streepje zon. Net een poes.

IMG_6642
Bruce heeft me, als altijd, weer gezelschap gehouden tijdens het schrijven vandaag.

IMG_6652
De verkering komt thuis. Thank God! Als je je zo hangerig en zucht en steun voelt en dan ook nog eens de hele dag alleen moet werken, dan is dat af en toe gewoon klote. Ik moet mezelf dan echt tot werken zetten. Maar ja, dat moeten mensen die elke dag de deur uit moeten om te gaan werken ook, dus ik moet niet zeiken hè. Ach, het is ook nooit goed!!! We kijken Game of Thrones, seizoen 4, aflevering 2 en daar word ik toch wel blij van!!!!!!

IMG_6595
YEAH!

IMG_6659
Totaal ongeïnspireerde avondmaaltijd. Leftovers van gisteren.

IMG_6661
Nina wil graag om 20:00 al naar bed. Wij ook, maar we weten het te rekken tot 22:30 door From Russia with Love en Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan te kijken op RTL5. Totaal oninspirerende pulp-televisie. Precies wat ik nodig had.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Knal schreef:

  Ik denk dat jij nodig een avondje uit moet naar danceclub Paradise met héérlijke huzarensalade van Judith met haar exotische dance moves!

 2. Else schreef:

  Het hoogtepunt van het jaar schijnt dit jaar op 18 juni te vallen

 3. Novy schreef:

  Goeie tuin hebben jullie trouwens wel.

 4. Kim schreef:

  Ga eens lekker écht uitwapperen met die arme Nina. Goed voor jouw lijn (!) en dan krijgt dat dier ook eens de beweging die ze nodig heeft.

  • Luna schreef:

   We lopen elke dag meer dan een uur met Nina hoor! Dus die krijgt genoeg beweging elke dag… Maar een tripje naar het bos of naar de Waal zou leuk zijn…

 5. Kim schreef:

  OK:) Dan ben ik gerustgesteld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *