web analytics

2

LOVE JUICE, HOTDOGS & EEN SABOTAGE

middengelukt1

IMG_4905
Ik word hier dus heel blij van. Het liefst hang ik m’n hele huis vol, maar ik moet ’t beperken tot m’n atelier. Al heb ik ook de keuken overgenomen, want dat verven moet dus wel in de buurt van water gebeuren, voor het geval dat er iets mis gaat (en er gaat nogal eens iets mis).

IMG_4906
Ik maak een tosti voor de oppaspuber en voor mezelf.

IMG_4912
Kijk eens wat een kek T-shirt ik heb gekregen van Linda! Helemaal in stijl! WOW!

IMG_4913
Ik ga bezig met de vormgeving voor etiketten van lekkere sapjes. “Bij love juice denk ik aan iets heel anders”, zegt de echtgenoot. “Ja, hè, ik ook. Kan niet de bedoeling zijn”, zeg ik.

IMG_4914
Beter. De vormgeving is overigens nog niet af, maar dit is de opzet. Ik heb de laatste tijd zoveel gecreëerd dat ik even moet zorgen voor een ‘leeg’ hoofd.

IMG_4916
Ik verf er nog maar eentje.

IMG_4917
Hier is iets vreselijk misgegaan met de #diepvriesdetox. Ik heb de echtgenoot de pinpas meegegeven en dit is het resultaat. Ik moet bijna huilen. “Ja, alvast voor Appelpop, weet je hoeveel pubers er hier gaan komen dan?”, zegt hij. Ehm, nou, okay? Misschien wel slim.

IMG_4918
Daar in de verte ligt een hondje te slapen.

IMG_4921
Op deze manier. Echt!

IMG_4922
M’n moeder heeft vandaag dag 1 van haar laatste chemokuur, dus ik heb beloofd voor ze te koken. Het wordt stamppot zuurkool en die maak ik alvast rond een uurtje of 13:00, zodat ik het bij hen thuis neer kan zetten. Zij eten altijd al om 16:30.

IMG_4923
De echtgenoot moet nu alle pinpassen inleveren. Ik schreef op het briefje heel luid en duidelijk ‘1 x zuurkool’! En hij komt thuis met 2 pakjes zuurkool EN 2 pizza’s. “Ja, lekker voor de lunch”, zeg hij. Nee! Nee! Nee! Sowieso niet gezond en sowieso niet handig tijdens de #diepvriesdetox en AAARGH! “Ja, ze waren maar 1 euro”, zegt hij. Zucht. Hij saboteert het hele project!

IMG_4925
Kijk! Ik maak de zuurkoolstamppot met deze blikjes knakworst in plaats van met een rookworst! Heel slim van mij.

IMG_4926
De pizza is niet eens lekker.

IMG_4927
Ik breng de zuurkoolschotel naar m’n ouders. Met vlaggetjes erin.

IMG_4929
Wat gaat er hier mis? Of juist heel goed. Deze 2 liggen tegenwoordig samen in de bench. Het wordt weer herfst, dus ze zoeken de warmte op.

IMG_4931
Hmmmmmm! De oppaspuber heeft zelf een cake gebakken! Goed gelukt hoor kind! En… heel goed weer wat ruimte gemaakt in 1 van de kastjes! Trots op je! Beter bezig dan de echtgenoot!

IMG_4936
’s Avonds kijken we afwisselend naar voetbal (KUT) en naar Expeditie Robinson (LEUK).

 

Vorig jaar ging ik onder de zonnebank...

Vorig jaar ging ik onder de zonnebank…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    De herfst ja. Ik heb de kachel alweer aan. En hoe vroeg wordt het nu alweer donker? Bah. Ik was nog niet klaar met de zomer.

  2. patchwork schreef:

    Sterkte voor je mams!
    En btw, heb geen verstand van hondinnen, maar heeft Nina nou een balletje???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *