web analytics

4

EEN HELDIN, SUSHI & KAARTEN

middengelukt1

IMG_4941
Ik kijk hier ietwat ellendig, maar ik voel me prima.

IMG_4944
Als de oppaspuber naar school is, ga ik met m’n ouders naar de LIDL en… ik heb maar voor 20 euro boodschappen! Hahaha, ja, dus ergens gaat er iets goed met de #diepvriesdetox (al heeft mijn echtgenoot gisteren voor 30 euro cola gehaald volgens mij). M’n ouders eten even een croissant bij mij, want ze gaan daarna rechtstreeks door naar de laatste chemokuur van m’n moeder. Wat een stoer wijf is m’n moeder of niet? Gewoon tussen de chemo van donderdag en vrijdag even naar de LIDL en na de chemo van vandaag kwam ik haar ook nog in de stad tegen met m’n vader. Even nieuwe spijkerbroeken voor m’n vader kopen en een kilootje kaas. “Ik heb nergens last van hoor.” Heldin.

IMG_4947
Ik maak de vormgeving voor een gift voucher. Met olifant en konijn. Ik word er zelf heel blij van.

IMG_4953
Ik ga dus even met mijn man naar de stad (waar we m’n ouders tegenkomen). We rijden meteen even langs de Waalkade, want… volgende week dus Appelpop. Ze zijn al druk bezig met de opbouw!

IMG_4958
Ik krijg heerlijke post van mijn spirituele vriendinnetje. Deze wierook is echt heel lekker!

IMG_4960
En post van vriendinnetje A.!

IMG_4962
Ik doe nog een poging om de dromenvangers dusdanig op de foto te zetten, zodat het formaat ook duidelijk wordt, maar het blijft aanmodderen. Nou ja, wel een scherpe foto, dat wel. Na het weekend weer verder aanmodderen dan.

IMG_4975
Die Amerikaanse Bulldogs kwijlen! Het is vreselijk… bek in het water hangen en dan al druipend de hele kamer door. Lekker!

IMG_4981
Hier word ik echt blij van.

IMG_4986
En hiervan al helemaal! Onze vrienden J. en L. nemen ons mee uit eten bij de Goya! HEERLIJK! HEERLIJK! En wat een verwennerij!

IMG_4987
Dit is m’n nieuwe favoriete sushi. Iets met rundvlees en gefrituurde knoflook en avocado. ZALIG!!!

IMG_4990
De mannen nemen… frikadelletjes????

IMG_4994
Thuis spelen we ook nog 2 rondjes klaverjas. En… gelijkspel. Nu hadden we eigenlijk een derde ronde moeten doen, maar daar zijn we alle 4 te moe voor.

Vorig jaar kreeg ik de Flow Weekly voor het eerst (leuk)!

Vorig jaar kreeg ik de Flow Weekly voor het eerst (leuk)!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Marjan schreef:

    Jouw mama is echt een Heldin! Ik word ook blij van al die regenbogen…..

    xx

  2. patchwork schreef:

    Je moeder is een ´iron lady´! Fijn dat ze nergens last van heeft!

    uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders vooral van heldere primaire kleuren houden, (duh, Mondriaan…) dus je regenboogvangers zullen vast favoriet zijn! Brengt wat vrolijkheid in ons vaak grijze klimaat. Vorige week heb ik een foto kunnen maken van een dubbele regenboog! Wauw! ´Kermis in de hel´ schijnt dat te betekenen :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *