web analytics

6

PLOG 23 OKTOBER T/M 5 NOVEMBER 2017


Okay, okay, ik houd ook maar gewoon op met zeggen dat ik voortaan dagelijks ga ploggen! Vandaag presenteer ik… een 2-weken-plog! Weer eens wat anders! Maandag 23 oktober, voor m’n gevoel alweer jaren geleden, maar in werkelijkheid dus precies 2 weken geleden ging ik met m’n ouders naar de tandarts. Ik heb een gaatje! Tussen, ik herhaal, tussen, 2 kiezen. Nou ja, binnenkort dus boren, vullen, gezellig! Hashtag #zinin.


Mijn lieve overbuurvrouw stuurt me een Appje… of ik zin heb om mee te gaan naar een soort sale van Marlies Dekkers in Rotterdam. Heb ik zeker zin in! Eerst even samen naar de Primark waar ik deze awesome My Little Pony-pyjama scoor.


En bij de Marlies Dekkers-SALE kies ik een super-geweldige-originele Marlies Dekkers BH met slipje met van die typische Marlies Dekkers-bandjes. Sexy hoor. Voor onder m’n My Little Pony-pyjama.


Samen naar de nieuwste Startrek-aflevering kijken op de bank.


Ik heb al weken een opdracht liggen voor een regenboog-dromenvangertje, maar ik had de juiste kleurtjes verf niet meer… gekocht… CHECK!


De rest van de dinsdag kan afgeschreven worden. Ik voel me ineens heel erg kut en klote en koud en warm en aaaaargh. Ik ga op de bank. En ik kijk 2 stomme puberfilms die ik al eerder zag; Step Up. Iets met dansen en liefde en gezelligheid. Ik word er niet veel blijer van, maar als ik al 3 uur op de bank lig, dan komt Sid ineens OP me liggen om te knuffelen en kroelen en slapen. OMG. Ik durf van verbazing niet meer te bewegen.


Glamourshot van de week. Superlekkere pasta dit, met doperwtjes, basilicum, amandelen, Parmezaanse kaas en ik heb er voor de verandering kip bij gedaan in plaats van spek. Heerlijk.


Woensdag heb ik precies 1 JAAR niet gerookt. Wat een prestatie! Applaus.


En een bellenblaas-pistool!


Gaat u daar maar liggen.


En donderdag proberen we gewoon weer om gezellig te doen en te blijven.


Met deze vibrator bijvoorbeeld! Die op zich niet zo heel erg bijzonder is, maar hé, de productfotografie maakt alles goed!


Even video-bellen met vriendinnetje A!


Hier kan ik nog lachen. Aanstaande zondag, 29 oktober, heb ik opnames voor het nieuwe tv-programma &Chantal, van Chantal Janzen. Ik heb de afgelopen weken al uren en uren en uren met een redacteur aan de telefoon gezeten die me werkelijk alles, maar dan ook alles heeft gevraagd over mijn werk als seksspeeltjes-tester. Of ik ook nog even wat foto’s wil sturen van mezelf met mijn top-3 aan producten die ik ga bespreken tijdens de uitzending. Mogen geen selfies zijn, dus M. moet de foto’s van me maken en everybody knows dat ik het haat om te poseren. Maar… uiteindelijk gelukt. Hier sta ik op de foto met de We-Vibe Sync, een seksspeeltje dat ik heel graag had willen bespreken, omdat het iets is dat je samen en tegelijkertijd kunt gebruiken en wat leuk is voor allebei. En veilig! En gezellig!


Met Nina poseren? No problem!


Voor de lezers die zich afvroegen of Nina op vrijdag wel haar croissantje heeft gekregen? YES! Natuurlijk! Vrijdag is LIDL-time en croissant-time! En hier ook nog even een koekje.


Deze productfoto van de We-Vibe Bloom is het uiteindelijk niet geworden, maar de lelies stonden nu zo mooi in de vaas… (nee, ik word niet gesponsord door We-Vibe) (al is het wel een top-merk).


Met de dag knapper. Allebei.


Ik ben al een paar dagen bezig met het testen en beschrijven van deze LELO Sona. Pffffff… en ik vind ‘m niks, dus ik zal er geen een verkopen via m’n site, maar ik moet dan toch een review schrijven. Dit is af en toe enorm frustrerend. Echt hoor.


Ja, ja, ja, ik weet het… het is ‘where’ en niet ‘were’, maar het is nogal een klus om alles weer opnieuw te fotograferen… Maar deze dromenvangers staan nu in de shop! En… ALLE dromenvangers zijn nu afgeprijsd! Alvast een soort voorbereiding op de feestdagen! YES! Dus… zoek je nog een leuk cadeautje voor onder de kerstboom of voor tijdens de Sinterklaas-tombola? Check: www.maaneschijn.nl. Einde reclame.


Begin herfstdepressie.


Zaterdag gaan M. en ik naar de stad voor bloemetjes! #bloemenmeisje


Wachthond op de markt! WOW!


We halen ook een tas vol lekkere snackies! Hmmmm!


En we brengen 1 bos bloemen naar m’n ouders. Kopje koffie. Koekje.


En dan gaan M. en ik naar Arnhem, want ik realiseerde me ineens dat ik morgen tv-opnamen heb en dat ik niet weet wat ik aan moet trekken! PANIEK! Nou ja, niet echt hoor, ik ben nog steeds niet zenuwachtig en ik heb genoeg in m’n kledingkast, maar ach, een leuk nieuw shirtje kan altijd! In Tiel hadden ze niks, dus gezellig naar Arnhem. Daar vond ik al snel een roze shirtje, dus we konden het shoppen laten voor wat het was en de kroeg in. En… wat voor een kroeg! ’t Taphuys! Daar mocht je je eigen bier tappen en je kon kiezen uit 100 soorten. Supergaaf. Superlekker.


Snackie erbij.


Ja, leuker wordt het niet, toch? Topnaam dit!


’s Avonds liggen we moe, maar voldaan op de bank. Met Nina (en 3 katers). Ik wilde eigenlijk niet kijken naar het nieuwe programma van Chantal Janzen en me morgen gewoon laten verrassen, maar uiteindelijk kijken we toch. En… ik vind het zo’n slecht programma. Echt. Ik had een talkshow verwacht en het is een eh, ja, eh, ik weet het niet precies. Een chaotisch samenzijn van BN’ers met maar heel weinig aandacht voor de onbekende Nederlands en dan ook nog slecht gemonteerd en met een homofobe grap erin en ik raak nu dus écht in paniek, want wat is nou eigenlijk de bedoeling??? Ik dacht in een talkshow met Chantal Janzen te komen, wel een leuke, lichte show, geen zware onderwerpen en ik dacht daar toch zeker wel 5 minuten over de voordelen van sekstoys en waar je op moet letten als je ze koopt te kunnen praten. Ik ben na het zien van de uitzending bang dat ik een lollig itempje van 1 minuut ga worden en dat ik even met een dildo mag zwaaien en dat was dat. Ik wil dit niet. Ik kan er de hele nacht niet van slapen.


De volgende ochtend spreek ik meteen een berichtje in bij de redacteur met de vraag wat nu precies de bedoeling is en dat ik de uitzending zo slecht vond. Dat ik iets heel anders in gedachten had. Lang verhaal kort; ik zeg 6 uur voor de opnames af. De redacteuren weten me niet te overtuigen dat ik echt heus wel m’n verhaal kan doen, want al kan ik dat, het kan er alsnog allemaal uitgeknipt worden, zodat ik het zwaaiende dildo-meisje dat in het publiek zit wordt. En al bén ik ook wel een zwaaiend en blij dildo-meisje, ik ben ook heel serieus met ‘mijn vak’ bezig. Maar het is wel kut. KUT.


En ik vraag me de rest van de dag af hoe ik mezelf weer in zo’n situatie heb weten te krijgen. Wil ik zo graag op televisie? Niet echt. Maar ik wil wel graag meer bezoekers op Climaximaal.nl. Want meer bezoekers is meer verkopen en dat zorgt uiteindelijk voor meer stabiliteit (in m’n leven). Maar ja. Ik wil dat allemaal wel graag op een manier die bij me past en waarbij ik trouw blijf aan mijn eigen normen en waarden. Dus. ZUCHT!


M. weet precies wat ik nodig heb. Uitzicht over Tiel.


En cocktails. YES!


En… ’s avonds mag Nina in bed! YES! De foto is niet scherp, maar ze kijkt hier zo heerlijk onnozel.


Maandag even boodschappen doen bij de Emté en daar tref ik dit leuke wachthondje aan. Schatje.


M’n productfotografie wordt beter en beter. M’n zeer uitgebreide review van deze LELO Sona staat online: VIBRATOR REVIEW #387: LELO SONA. Het is dus een heel bizar, extreem intens speeltje.


TADAAAAA! Ik heb m’n verjaardagscadeau al binnen! Ik ben samen met m’n ouders naar stad geweest om cadeautjes uit te zoeken. Een unicorn-broodrooster; altijd al willen hebben!


En… dit servies! Ook altijd al willen hebben (maar dan echt)! Nu kan ik m’n rijsttafels ook op een mooie manier presenteren! WOW!


En kijk! Ik heb de rest van de dinsdag in de keuken gestaan, zodat ik m’n nieuwe schaaltjes meteen kon gebruiken voor de uitgebreide falafel-maaltijd die ik vriendinnetje A. en haar vriendinnetje C. heb gekookt!


TADA!!!!! Tafel vol! Heerlijk! Heerlijk! Wijntje erbij. Gezelligheid!


Sid, ik weet niet wat er met jou aan de hand is, maar je wordt mij iets te sociaal. Knuffelen, kopjes, liefde! En dan ook nog bij mij op kantoor komen liggen?


Top-aanwinst bij de Secunda! Gesigneerd en wel. Heel gaaf!


Oh. Oh. Oh. Frank is echt de meest chille kater die er bestaat. Hangt de hele dag een beetje hier, beetje daar. Lekker beest.


Nina is ook een lekker beest en wil graag een lekker croissantje. Het is weer vrijdag. Boodschappen halen; check!


Topfoto dit.


Op zaterdag worden er weer bloemen gehaald! #bloemenmeisje


En in het weekend wordt er gewoon gewerkt hier.


Ik schrijf een review over de Crescendo van Mystery Vibe en… je kunt die (een andere dan die ik vasthoud natuurlijk) nu ook winnen! Als je een leuke of lieve reactie achterlaat op Climaximaal.nl, dan maak je kans op deze vibrator van € 159,-! YES!


Oh! NIEN! Ik hou van jou! Met je lekkere bek!


YES!!!!! Het is me gelukt om de Njoy Eleven te crowdfunden! WOEHOEHOEHOEHOEHOEHOE! I THINK I’M IN ELEVENTH HEAVEN now!


Zondagochtend. Bruce heeft een nieuwe hangplek gevonden. Onder de dekens, op het been van M.


Er mogen geen beesten in de slaapkamer!!!! Maar ja, als Bruce mag, dan mag Nina ook wel even komen knuffelen.


Zondagochtend-ontbijt.


Wie was er eerst? De kip of het ei? Of de kat?


Of Nina???? Dit is een rauw ei, dus dubbel zo knap van haar. Applaus!


Even samen de social media bijwerken.


Hashtag #zinin! Hmmmm… Was HEERLIJK! En ik beloof niks meer qua dagelijks of wekelijks ploggen, maar ik mis zelf het dagelijks ploggen wel. Het is even een rustmomentje op de dag en zorgt voor inzichten in je eigen leven (KUCH). Dat je toch heus meer doet en meemaakt dan je denkt.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Buuf schreef:

  Jaaaaaaa, ze is er weer! Even bij-gelezen. Thanks! Geniet van je week!

 2. Ingrid schreef:

  Goeie twee weken.
  Je hebt wat mij betreft gelijk dat je Chantal (whats in a name) hebt afgezegd.
  Chantal leuk. Maar weer al die quasi leuke BNners erbij……vreselijk. Echt zo’n rtl4 kliek. Not funny.

 3. Cindy schreef:

  Wooaahhh gewoon dat kutprogramma gecanceld, supergoed!!! Je ziel niet verkocht aan commerciële randdebielen!

 4. Hans Hollenberg schreef:

  Pofferdrie……had spoiler alert moeten staan…;-)

 5. Ier schreef:

  Stoer dat je hebt afgezegd! Dingen doen waar jij blij van wordt. Bijvoorbeeld die NJOY testen, wink wink ;)

 6. Else schreef:

  Kijk van je principes kan je niet eten, maar je hoeft ook niet te gaan liggen zodat ze je als deurmat kunnen gebruiken – dus ik zeg TOP. Volgens mij ben je prima bezig en ik zou de cash flow dan maar ergens anders zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *