web analytics

3

JURKJES, ROKJES, REGEN & HOUSE

beginpaginatotaal

IMG_5411
Ha, goedemorgen! In plaats van ochtendselfies van mezelf, maak ik tegenwoordig ochtendselfies van Bruce Lee. Dat krijg je ervan als je al om 6:45 achter de pc zit te werken.

IMG_5418
Ik probeer te wachten met het uitlaten van Nina tot het niet meer regent.

IMG_5435
Maar ja, dan kan je lang wachten dus. Wat een schijtweet.

IMG_5438
Nina poept even snel onder een treurwilg en maakt dan zelf alweer rechtsomkeert naar huis. Nina en ik snappen elkaar.

10628751_10203397203303902_7353739293245728443_o
Yep, takkieweer is het! Er is online van alles te lezen en beleven omtrent de HEMA en Zwarte Piet. Ik hou me hier buiten, je krijgt er alleen maar ruzie van en daar heb ik geen zin in. Alhoewel een halve warme HEMA-worst er best in zou gaan. Of een tompouce. Ze hebben daar trouwens ook de allerlekkerste chorizo. En grillworst met kaas. En van die keiharde kattendropjes. Hmmm…

IMG_5439
Ik ga dan nu ECHT beginnen met het te koop aanbieden van alle vintage jurkjes die me niet passen. Ik heb enorm veel jurkjes liggen in maat 38/40 en die ga ik never nooit niet passen. Daarnaast; rokjes draag ik niet (waarom heb ik ze dan gekocht, vertel het me!!!). Ik hoop de komende dagen nog veel meer online te zetten en ik verkoop ze voorlopig via FB, maar als dat niet lukt, dan ga ik een Marktplaats-account opzetten. Maar… nu dus nog: HIER.

rokje1
Toch een hartstikke leuk rokje dit? Jammer dat het fotograferen van alles zoveel werk kost, maar ja.

IMG_5440_1
FedEx komt een pakje brengen… all the way from Japan. Wat zou daar nou in zitten?? Ik zal het maar verklappen; 2 hele minuscule vibratortjes voor waarschijnlijk hele klein Japannertjes. Ik sta niet meteen te trappelen om ze te gaan testen.

IMG_5441
Want ik moet eerst nog wat PloesiePoesies spelden. Dit is Sandy en dit is 1 van de moeilijkste PloesiePoesies die ik ooit moest maken, denk ik. Jesus, wat een kleuren en wat veel haar!!!

IMG_5442
Ik krijg een mailtje van iemand met een totaal versleten retro PloesiePoesie. Of ik heel misschien toch nog een keertje een retro wil maken en of ik dit stofje nog heb? Ehm… geen idee! Ik heb 8 XXXL vuilniszakken vol met al m’n retro-stoffen in de garage staan (misschien moet ik die ook eens gaan verkopen). Morgen maar even kijken of ik deze bloemetjesstof nog heb.

IMG_5443
Gisteravond heb ik een grote pan courgettesoep gemaakt, dus dit is m’n lunch.

IMG_5444
Kater Sid begint zich toch echt steeds meer te ontspannen, lijkt het wel. Hier ligt hij languit op m’n zwarte stof (die ik natuurlijk net nodig had).

IMG_5448
Als de baas van huis is ligt Nina tegenwoordig op zijn plek. Op het moment dat ze zijn auto aan hoort komen rijden, dan springt ze van de bank en gaat dan heel schijnheilig in haar bench zitten.

IMG_5451
Ik heb bijna 10 uur non-stop gewerkt, met alleen een lunch-pauze en een klein rondje met Nina. De hoogste tijd voor ontspanning in de vorm van MTV (en er zit niet eens een pubermeisje naast me). Bovenstaande nerd is er echt van overtuigd dat hij al een jaar een relatie heeft met een glamourmodel.

IMG_5452
Ze was het dus niet. HAHAHA!

IMG_5455
Pastasaus uit de diepvries. Goed bezig.

IMG_5456
En ik zet meteen een pan met pompoensoep op! Lekker herfstig met een groot stuk gember erin. Hmmmmm… Daarna spring ik even op de fiets om een bak courgettesoep richting m’n ouders te brengen.

IMG_5468
En thuis kijken we… nog 2 aflevering van House!

IMG_5469
Kijkt heerlijk weg en als je af en toe wat mist (bijvoorbeeld om gevulde eitjes te maken, ik noem maar wat hoor), dan maakt dat niks uit. We gaan weer vroeg naar bed (heerlijk) en kijken daar nog naar het programma Hoarders. Morgen krijgt de echtgenoot z’n hartkastje, zodat ze 2 dagen kunnen registeren of dat wel tikt zoals het zou moeten. Spannend.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. ria schreef:

    Hoi hoi ,weer heel leuk ,behalve klote weer, maar vandaag beter,!!!

  2. Jan Folkersma schreef:

    Oh die Sid Vicious, alstie zo lekker ligt, die wil ik wel. Drie euro? Vier?

  3. Joop schreef:

    Die Zwarte Pieten discussie gaat helemaal nergens over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *