web analytics

3

EEN EI, EEN AAP & THUIS VOOR DE BUIS

beginpaginatotaal

IMG_5470
Begin de dag met een portie bullshit nieuws. Er is weer een onderzoeker die beweert dat de G-spot niet bestaat. Hartstikke leuk, meneer Emmanuele! Wij wachten wel weer op de volgende onderzoeker die beweert dat-ie wel bestaat en ondertussen kunnen al die onderzoekers lekker met hun vingers aan en in allerlei leuke testvrouwen zitten. Topbaan!


Ik maak meteen een Youtube-filmpje waarin ik even uitleg dat de G-spot volgens mij dus wel bestaat, omdat ik de mijne heb gevonden… en dat anderen hem kunnen gaan vinden met behulp van bijvoorbeeld de G-Kii (een 3 in 1-vibrator).

IMG_5491
Kijk, dit is nu mijn moestuin. Om te janken!

IMG_5492
Heel misschien wordt deze courgette nog wel wat.

IMG_5494
JANKEN! Alle tomaten naar de klote en eigenlijk is de rest van de moestuin ook verregend. Overal staan wel paddenstoeltjes tussen, maar die zal ik maar niet opeten.

IMG_5496
De basilicum doet het trouwens wel.

IMG_5497
De gevulde eieren van gisteren! Hmmm… Ik eet ze heus niet allemaal op (als ontbijt), dit soort lekkere snackjes moet je verspreid over de gehele dag eten! Steeds stiekem eentje uit de koelkast.

IMG_5498
Tijd om Nina uit te laten. Aan de besjes te zien is het nu echt herfst, ook al schijnt de zon een klein beetje.

IMG_5499
Daarachter groeien nog meer besjes.

IMG_5503
Luun, je haar glanst!

IMG_5508
Ik knip en speld deze 4 PloesiePoesies. M’n hele kantoor ligt nu vol met stofjes en haar, maar wat worden ze knap!!!

jurkje9
Ik zet weer even wat rokjes online die ik niet meer pas en ga verkopen. Tijd om ook een Marktplaats-shopje te beginnen denk ik, want zo via Facebook is onhandig.

IMG_5511
Hop! Snel op de fiets! Even een bak pompoensoep bij m’n ouders brengen en dan oppasmeisje M. ophalen (wordt het al tijd om oppasmeisje ‘oppaspuber’ te noemen, ze is al bijna 13)!

IMG_5512
We halen even wat boodschappen bij de Albert Heijn en gaan daarna even naar de Action voor wat doucheproducten.

IMG_5513
Ik snap werkelijk niet dat er mensen zijn die niet bij de Action kopen. Alles is daar zoveel goedkoper! Niet alleen de doucheproducten, maar ook schoonmaakmiddelen, snoep, koek, schoolspullen, nou ja, alles!

IMG_5514
Ook de loombandjes zijn daar heel goedkoop, maar deze had ik nog in huis… M. krijgt een bapao, die ze altijd eerst helemaal kaal plukt aan de buitenkant voordat ze aan de binnenkant begint.

IMG_5515
Ik lees even het nieuws uit de regio door. Niks gebeurd.

IMG_5516
Bak noodles erbij…

IMG_5517
Dit is een gedeelte van mijn stoffencollectie… allemaal rollen fleece… ze liggen in het nokje van mijn kantoor en ik heb bruin nodig. Ik ga namelijk een aap maken van stof! Daar had ik al weken zin in, maar M. wilde niet gezellig meedoen, want ze vond het ontwerp van de aap stom.

IMG_5518
Ze gaat een collage maken. Ook leuk!

IMG_5519
Dit wordt de aap, maar voordat ik ‘m af kan maken en voordat M. klaar is met haar collage wordt er aangebeld. Bezoek! Van buurtjongen T., die even komt vertellen hoe z’n vakantie was. Ze gaan volgende week samen naar dezelfde school, dus je zou zeggen dat er genoeg te bespreken valt, maar ze kijken liever naar een lachfilm. Okay, prima!

IMG_5522
HOE KAN DIT??? Nog steeds een volle diepvries en ik heb echt niks nieuws gekocht, maar alleen maar gekookt met ingrediënten uit de diepvries!!

IMG_5524
Toch bijna af! Alleen nog een mond en een neus (al is-ie ook leuk zonder). Ik vind ‘m geinig (en weer eens wat anders dan een poes)!

IMG_5530
De echtgenoot is inmiddels gearriveerd met allerlei stickers op z’n lijf en een hartkastje om z’n nek… Hij kijkt samen met M. en T. naar nog een andere film terwijl ik gehaktballen draai en bak. Buurtjongen T. is niks verlegen en vraagt of hij mag blijven eten. Tuurlijk, ik heb toch altijd genoeg.

IMG_5533
OMG! Puberjongens eten dus echt 4 keer meer dan pubermeisjes.

IMG_5536
“Als je dat allemaal op krijgt, dan ben je echt een held”, zeg ik. Hij krijgt het allemaal op, dus hij heeft een toetje verdiend (ijs, uit de diepvries, die nog steeds niet leger lijkt).

IMG_5538
Het water loopt Nina in de mond! Oh nee, ze heeft net water gedronken, dus ze lekt.

IMG_5542
Heel even uitbuiken op de bank.

IMG_5543
Buurtjongen T. is weer richting huis en oppasmeisje M. ligt inmiddels op bed. Het dieptepunt in de Nederlandse televisiegeschiedenis is nu aangebroken; Thuis voor de Buis. Dit is een programma waarin we meekijken met Nederlanders die naar televisieprogramma’s kijken. Serieus! WTF!!!

IMG_5545
Het erge is; ik lach me kapot. En daar schaam ik me weer kapot voor.

IMG_5551 - kopie
Hier ben ik als Nederlandse vrouw het televisieprogramma aan het kijken waar Nederlanders naar bepaalde televisieprogramma’s kijken. Heel Droste allemaal.

IMG_5554
Hahaha! Het erge is; meer dan de helft van de programma’s die bekeken worden heb ik toch gezien (en dat terwijl we voor mijn gevoel alleen maar naar House kijken de afgelopen tijd)!

IMG_5555
Hahahaha, ja, ik kijk volgende week weer.

IMG_5556
Nu eerst slapen!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  LOL… ik heb 2 van die puberjongens…. die tegenwoordig geen bord meer pakken maar de sla-schaal…..Er gaat hier een brood per dag door….. (lang leve de Aldi, de Lidl en de Action. natuurlijk voor de doucheschuim en de deo die er minstens zo hard doorheen gaan met die pubermannen……) maar wat zijn ze leuk!
  ….

 2. ria schreef:

  Leuk jou gang van leven ,prachtig xxx

 3. Ellen schreef:

  Volgens mij gaat de hij er vanuit met haar in dezelfde klas te zitten. Vrijdag zullen we het horen denk ik.

  Ben je erbij? van 11 tot 12 u xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *