web analytics

5

PUBERS, BBQ & EEN ETAGÈRE

beginpaginatotaal

IMG_0001
Wéér geen ochtendselfie???? Nee, dit is een middag-selfie! De verkering en ik zijn vroeg opgestaan en zijn inmiddels al bij de LIDL, de C1000, de Turkse supermarkt en de slijter geweest en ik ben al de hele ochtend aan het koken. “Lieverd, hoeveel wij samen in 2 uurtjes kunnen doen, daar doen andere stelletjes 2 dagen over hoor”, zeg ik tegen de verkering als het hem allemaal nog niet snel genoeg gaat aan de C1000-kassa. Hij moet me gelijk geven. Op bovenstaande foto mijn allernieuwste kookschort die dus regelrecht uit de verpakking komt en dus wel gestreken had mogen worden.

IMG_0004
Het is een pauw!

IMG_9978
Ja, ik check alvast of de sandwiches voor morgen lekker worden en Nina krijgt de korstjes.

IMG_9991
Ik maak mini-scones!

IMG_9992
Teringzooi.

IMG_9993
Maakt iets gelukkiger dan een goedgevulde koelkast? Ja, vast wel, maar op dit moment hou ik heel veel van m’n koelkast.

IMG_9994
Ik hou ook heel veel van m’n tuin.

IMG_9995
En mezelf!

IMG_0005
Links gemarineerde kippetjes in iets van een kokosmarinade voor op de BBQ van vanavond. Rechts alvast een Surinaamse kipkerrie voor op een broodje bij de high tea morgen.

IMG_0009
Dit is HEEL lekker!

IMG_0012
Nina ligt de hele dag heel lekker in de zon. De pubermeiden waren overigens al best vroeg wakker en hadden UIT ZICHZELF Nina uitgelaten (al hadden wij dat ook al gedaan voordat we naar de supermarkt gingen, maar Nina wil wel 20 keer per dag uit) en hadden ook hun eigen brood gesmeerd en zaten gezellig in de tuin te ontbijten toen wij terug kwamen van het boodschappen doen. Ja, zo wil ik wel 10 pubermeisjes!

IMG_0013
De verkering is nogal uit z’n dak gegaan bij de Turkse slager ondanks dat ik wel 10 keer heb gezegd dat het paarlen voor de zwijnen waren om kalfsentrecotes en lamskotelletjes voor de pubermeiden te halen. Die vinden een worst ook prima. Maar goed! Hier op de BBQ liggen zelfgemaakte hamburgers en de verkering is extreem lief en rustig aan het BBQ-en (er zijn wel eens vorken, messen, omdraaidingen in de sloot verdwenen). Alles is heerlijk, maar we hebben natuurlijk veel te veel, dus de rest gaat in de diepvries (en die moest leeg, aaaaaaargh).

IMG_0016
Drie kleine pubermeisjes die zaten op een vlonder. Boven op een vlonder. Op een moohooie dag in meiheiheihei!

IMG_0017
En Nina hoort erbij!!!

IMG_0018
OMG! Dit is een extreem bijzonder fotomoment!!!! De pubermeiden zitten bijna 24/7 aan hun smartphone gekleefd en hier liggen er zomaar 4 los!!!!

IMG_0019
Hé Piet en Riet! Jullie ook hier? Gezellig! Ja, we hadden ook zoveel vlees! Zie je hier vooraan de kant-en-klare bakken huzarensalade van de LIDL staan? Dat krijg je als je een man de verantwoordelijkheid geeft over de salades. HAHAHAHAHA! Ik hou van die man.

output_5zL6SG
Ik hou ook van Bruce en Bruce houdt van een stukje hamburger.

IMG_0037
KAPOT! De hele dag in de keuken gestaan! Ik ga nu even zitten op 1 van onze tuinstoelen en ik kom er net achter dat je kan loungen in zo’n stoel, dus even achterover liggen met een wijntje en een sigaret.

IMG_0038
Want daarna ga ik bezig met een XXXXL etagère voor tijdens de high tea morgen!

etagere
Oooh! Wat is-ie mooi geworden! Ik had alles nog in huis!!! Bovenop staat een porseleinen Sneeuwwitje en er zijn dus ook 7 dwergen.

IMG_0046
Ik maak voor de 5 meiden een alcoholvrije mojito.

IMG_0047
Met een rietje.

IMG_0048
En ik maak alvast wat quiches voor morgen. De meiden liggen op de bank enge films te kijken en de verkering en ik gaan naar bed om daar nog wat tv te kijken. Om een uur of 1 horen we 5 gillende meiden naar boven komen, want er was iets engs op de film en toen een geluid buiten en toen durfden ze niet verder te kijken, dus… IEEEEEEEEE! Pubermeisjes, je moet wel van ze houden!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik vind die etagère helemaal geweldig! Met sneeuwwitje..en nog 7 dwergen ook… gaaf!
  Wat een werk allemaal luna… petje af voor jou ;-)

 2. Anneke schreef:

  ja, ik val ook voor die etagère. ga ik onthouden. heb alleen geen sneeuwwitje met 7 dwergjes, maar wel beeldjes van pinkies; staat vast ook heel leuk.

  verder wil ik nog even kwijt dat ik de manier waarop jij over pubermeisjes schrijft meestal minimaal leuk vindt en soms ook ontroerend.

 3. Anneke schreef:

  trouwens. ik krijg meestal ook vreselijke trek als ik je plog lees :-)

 4. pieke schreef:

  geweldige etagere, vooral om dat ik bij de foto van jou in de keuken op het eerste gezicht dacht dat jij een sneeuwwitje jurk aanhad :)

 5. Frank schreef:

  Super die etagère !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *